Invitații FileList

Da, ați citit bine. Puteţi obţine o invitaţie pe FileList, probabil cel mai bun tracker de bittorrent din România, gratuit şi fără tragere la sorţi. Citiţi mai departe.

FileList

Simper organizează un concurs pentru bloggeri, al doilea de acest tip. Acest concurs simplu şi frumos implică nişte provocări, în esenţă veţi fi provocat să faceţi un anumit lucru şi veţi provoca la rândul dvs pe alţii. Provocările pot fi de orice fel, de exemplu să scrieţi un articol cu o anumită temă pe blog sau să lipiţi nişte afişe în oraşul dvs, oricum ideea e să fie de bun simţ (de exemplu nu o să vă ceară nimeni să pozaţi naked sau ceva :D). Dacă vă achitaţi cu brio cel care v-a provocat este eliminat şi dvs mergeţi mai departe, altfel invers. Puteţi şi refuza provocarea, caz în care ea se întoarce spre cel care a lansat-o. Mai multe detalii aici.

Bun, şi acum cireaşa de pe tort. În afară de amuzament şi cunoaşterea de noi bloggeri, câştigătorul va primi cadou un domeniu şi hosting la el pe un an de zile. Locul 2 va obţine link-uri de la toţi ceilalţi participanţi. Şi toţi participanţii la concurs vor obţine (indiferent de rezultat) o invitaţie gratuită pe FileList, pentru simplul fapt că participă. Evident înscrierea la concurs şi participarea sunt gratis, că doar n-or fi pe bani. Singura condiţie este să aveţi un blog. Dacă n-aveţi unul, vă puteţi deschide în 5 minute pe Blogger, pe WordPess sau, dacă doriţi un host pe domeniul dvs (cu plată), la dhost.

Înscrierile la concurs au început acum circa o săptămână şi se mai pot face până duminică, 21 august 2011. Din ce văd pe blog, până acum s-au înscris 25 de persoane. Go for it!

PS: În măsura în care voi avea alte noutăţi despre invitaţii gratuite, vă voi ţine la curent. Keep reading this blog.

Comments
  1. UPDATE: Baietii din spatele DareHero ne-au contactat cu dorinta de a acorda fiecarui participant cate o invitatie pentru DareHero datorita asemanarii dintre acest concurs si ideea din spatele sitului lor.

  2. Eldur

    Dar rămâne şi invitaţia pe FileList valabilă, da?

  3. Categoric ca da. UPDATE de mai sus este ca un bonus.

  4. Pff. Eu mai am încă două invitații moca de dat pe filelist…

  5. Eldur

    Dapoi şi ce-are – dacă vrei te poţi înscrie şi aşa. 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: