Steve Jobs a decedat ieri

Co-fondatorul Apple şi părintele ipad-ului, Steve Jobs, a decedat ieri, 5 octombrie 2011. Decesul a survenit în urma unui cancer pancreatic de care a aflat în 2004. După o luptă îndelungată cu boala, în 2009 a suportat un transplant de ficat. Boala a recidivat iar în ianuarie 2011 Steve Jobs s-a retras de la conducerea firmei Apple, teoretic în concediu, “pentru a se concentra asupra sănătăţii sale”. La 24 august a demisionat oficial, fiind înlocuit de Tim Cook. În foarte scurt timp au început să circule pe net imagini cu el într-o stare deplorabilă, arătând extrem de slab.

Apple a afişat un mesaj pe site-ul oficial în care scrie că a pierdut un vizionar şi un creator de geniu în timp ce umanitatea a pierdut o fiinţă uimitoare. De altfel, într-un comunicat emis de Apple pe această temă se menţionează că “Lumea este nemăsurat mai bună datorită lui Steve”, precitzează eva.ro. Părerea mea, despre morţi ştiţi cum se zice, numai de bine, însă tot aerul acesta de profundă îndurerare al omenirii este stupid. Oare când o să ne deşteptăm şi acest gen de lacrimogene mondiale nu o să mai prindă? Iar în privinţa faptului că lumea este mai bună datorită unei invenţii tehnice de acest tip… no comment.

Cei care l-au îndrăgit, probabil o să-i simtă lipsa. În istoria omenirii va rămâne ca inventatorul ipad-ului, dar lumea îl va uita repede. A murit la 56 de ani. Probabil va avea un sicriu de aur. La ce-ţi folosesc uneori toţi banii din lume?…

Comments
  1. Speechless… nu folosesc nimic de la Apple, insa stiu ca multe sunt gadgeturi foarte utile.

  2. Eldur

    Kathy: Au produsele lor, au găsit o nişă şi au reuşit să o fructifice.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: