Nemuritorii (Immortals)

Immortals (Nemuritorii) este unul din cele mai mediatizate filme ale momentului. Beneficiind de un buget de 75 milioane $, filmul a fost lansat în 11.11.2011 şi a avut în primul weekend încasări de circa 32 milioane $ în SUA.

immortals 2011

Filmul (trailer 1, trailer 2, trailer 3) are la bază mitologia elenă. Regele Hyperion intenţionează să elibereze titanii, întemniţaţi de zei în Tartar cu eoni în urmă. Odată eliberaţi, aceştia ar putea distruge omenirea şi ameninţa însăşi zeii. Cum legile Olimpului interzic imixtiunea zeilor în treburile oamenilor, Zeus îl alege pe Tezeu (un muritor) pentru a i se opune lui Hyperion.

Probabil deja aţi văzut trailerele, mai jos însă aveţi două prezentări mai puţin mediatizate şi poate cunoscute. Primul clip este un fel de profil al lui Zeus, fişa postului dacă vreţi. 🙂

În momentul în care Hyperion reuşeşte totuşi să-i elibereze pe titani (în contrast cu atâtea clişee în care bomba este oprită în ultimele secunde etc), zeii totuşi intervin. Mai jos aveţi secvenţe din lupta lor cu titanii.

Deoarece încă n-am văzut filmul, cam atât deocamdată…

Tags:,
No Responses

Lasă un răspuns