Arta fotografiei

Scriam în articolul precedent despre artă. Sigur că de scris (sau de vorbit) se poate face mult și bine, atât pe tema artei în general, cât și despre orice formă de artă în particular. Există însă un proverb chinezesc care afirmă că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, și de data asta nu e vorba de o chinezărie. 🙂

Să lăsăm așadar teoria la o parte și să vă prezint niște fotografii:

buldogfata la zidabsolventa 2

Cum vi se par? 🙂

Mie unul – reușite. Da, știu, dacă dați click pe ele nu le vedeți mai mari. Pentru asta va trebui să mergeți pe blogul de unde le-am preluat. Fiindcă ieri am descoperit un blog foarte frumos, deschis nu demult, având ca tematică fotografia. Autorul lui, pe nume Alexandru Stan, face poze din pasiune, poze pe care s-a gândit să le împărtășească și cu noi.

Vă invit așadar pe alexandrustan.com1, unde veți putea admira o colecție mult mai mare de imagini, la rezoluții HD, pe diverse teme. Și pentru că este blog, nu site, sunt adăugate cu regularitate articole noi, articole ce conțin poze pe diverse teme sau fotografii ale aceluiași obiect (ori subiect) în diferite ipostaze. Plus puțin din ce înseamnă sufletul artistic al autorului, în cuvinte. Deci crâmpeie din realitate, imortalizate de camera lui magică.

Pentru că fotografia este magie.


  1. între timp autorul și-a închis blogul 

Lasă un răspuns