Se caută o temă pentru blog

Vreau ca pe viitor să mă concentrez mai mult pe acest blog. Și aș începe din afară înspre înăuntru, cu câteva schimbări legate de aspect sau de temă.

ribbon wordpress theme

În direcția asta, ce teme/pluginuri îmi recomandați? Prefer ceva simplu dar frumos, poate fi și o temă de tip magazin, nu trebuie să fie prea fancy/colorată (că n-o să fie blog de sentimente sau de poezii) dar nici prea sobră sau rece. De la început vă spun că nu îmi place negrul, așa că vă rog să nu-mi recomandați teme dark. Poate fi ceva care să ducă în direcția Geek, dar nu mă voi focaliza exclusiv pe tehnologie așa că nu-i musai.

După temă, sau în același timp cu ea, o să gândesc o reorganizare a articolelor de pe blog, în sensul redefinirii categoriilor. În final voi ajunge bineînțeles la conținut, pentru că asta este esențial, conținutul articolelor, și sper să reușesc să scriu articole de o calitate cât mai bună aici pe viitor.

Dar pentru moment, dacă știți o temă WordPress frumoasă, nu o țineți doar pentru voi… 🙂 😛

Tags:
Comments
 1. tema asta este perfecta, o folosesc si eu pe aboutwin8.info 😀

 2. Ethos

  Da, tu văd că ți-ai luat toate temele (am numărat 3) de la mythemeshop… 😆

  Și mie îmi place. 🙂

 3. Vrei tema? De cati bani dispui?

 4. Ethos

  Dispun de suficienți bani dar pe de-o parte tema din imagine (dacă la ea te-ai referit) e gratis, pe de alta am deja o temă mișto (când am scris era alta).

  Însă să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, pentru cei care o să citească aici mai târziu, într-adevăr blogul tău arată foarte bine de unde deduc că ești un web designer priceput. 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: