Câte ceva despre internet și bani

Internetul e tărâmul făgăduinței. El deschide o serie de oportunități pentru persoanele inteligente dar în același timp este locul ideal de a țepui pe cineva. Căci unde poți acționa mai anonim și lipsit de griji decât în spațiul virtual?

bani pe net

Să vorbim însă puțin despre cam cum văd eu business-ul în online. În primul rând, ce diferă între online și offline? Distanța este redusă la zero. Comunicarea e foarte ieftină și rapidă. Asta înseamnă simplu spus că dacă ai un magazin de – să zicem anvelope, că tot am scris despre ele recent, în timp ce în realitate trebuie să fii cunoscut și mai ai nevoie de un vad comercial bun, pe net chestia cu vadul dispare. Într-adevăr, degeaba ai un magazin de piese auto renumit în Prundul Bârgăului, dacă cuiva i se strică mașina în București. De magazinul tău vor beneficia doar cei din zona Bârgaielor. Nu și însă dacă te muți în online, unde brusc granițele dispar și ardeleanul, ca și moldoveanul sau bucureșteanul se află toți la un click distanță de tine. Asta e o diferență esențială, de a cărei înțelegere poate depinde succesul tău ulterior. Pentru că dacă ai un magazin excelent, cu produse fie foarte ieftine, fie de foarte bună calitate, dar inaccesibil celor din alte părți decât orașele învecinate, poți deveni numărul 1 din țară trecând în online. Doar gândește-te puțin la ideea asta. E adevărat că se probează și reciproca: pe net nu mai ține figura cu marfa scumpă și proastă doar pentru că nu ai concurență. Trebuie să fii onest și să oferi ceva. Dar oferind, posibilitățile sunt aproape nelimitate.

Rămâne însă și pe net condiția de a fi cunoscut, este necesar să afle lumea de tine. În spațiul virtual, instrumentele de promovare diferă de cele clasice, și aici mergem înspre zona cu SEO, Social Media șamd, toate acestea sunt subiecte vaste care necesită articole separate. Revenind însă la ce scriam în introducere, alături de comercianții serioși există și visători care speră să câștige sute de euro în timp scurt și fără să facă aproape nimic pentru ei. Iată un dialog ((din păcate, între timp pagina a dispărut)) între un astfel de zguduit, pe care nu se știe clar cine l-a păcălit, și un specialist SEO autentic. Enjoy… 🙂

Comments
  1. These can be seen through various tests, such as the light arm experiment.
    Upon learning hypnosis, you’ll be shocked at what can be accomplished with this new skill. You may want to read our article Yitzhaq Hayutman’s revelation of the occult holographic third temple wherein we
    note that’by the way, this is in actual real life’cybernetics expert Yitzhaq Hayutman wants to bring peace
    to the Middle East by, in essence, shaping events which will cause a messiah (that’s right, not the Messiah but a, as it any) to be revealed.

  2. Ethos

    Fyi, comment links ar nofollow(ed by Google).

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: