Comedii de tot râsul la TV

Nu prea mă uit la televizor. Nu sunt adept al curentului cu abstinența de TV luni de  zile, cum am văzut cazuri pe net. De exemplu era o tipă care și-a impus un fel de asceză, nu avea voie să se mai uite la televizor sub nicio formă, și descria cum rezista cu eroism (eroism fenimin?) chiar și când avea de exemplu nevoie să vadă timpul probabil. Aici o dăm pe extreme. Deci nu așa. Dar pur și simplu nu prea mă uit pentru că nu mă mai atrage ce văd acolo.

comedii proaste

Și după o pauză din asta luuuuungă de tv, în care m-am uitat sporadic doar la știri sau chestii de IT (apropo, știți că am un blog de tehnologie, da? era să zic că nu dau link, nume important, îl găsiți în dreapta la blogroll dar până la urmă de ce nu? deci link către blogul meu de IT, join, like, comment, share & all that cool stuff), iată că îmi cad ochii pe niște spoturi publicitare în care ProTV-ul își promova câteva emisiuni proprii. De râs. Sitcoame, telenovele, chestii din ăstea. Actori români. Mă rog, vorba vine actori, indivizii sunt actori pe cât de cântăreți sunt maneliștii. No offense, dar dacă ascultați manele atunci ați greșit postul, schimbați canalul, există sus în dreapta un x roșu.

Nu înțeleg cum poate cineva să se uite la astfel de așa-zise comedii. Singura chestie de râs la ele este că te poți amuza de cât de penibile sunt. Le poți lua în râs. Dar e cam un râso-plâns ăsta, că evidențiază nivelul culturii culturale și de cult a boborului nostru iubit. Pe bune ppl, cum poți să te uiți la niște glume atât de nesărate, atât de grosolane, atât de lipsite de subtilitate sau sevă? Vulgaritatea și-a dat mâna cu prostia și cu penibilul pe ritmuri de televiziune. Asta-i armata, cu asta defilăm dar parcă un pic ni se și bagă pe gât. Bine că cel puțin au apărut blogurile de știri, acolo mai poți vedea chestii interesante.

În încheiere, am un mesaj pentru tine, cititorule. Dacă faci parte din categoria celor care se uită plini de admirație la majoritatea emisiunilor pe care canalele mass-media de azi ni le prezintă, fă-ți un control psihologic, pentru că e posibil ca sănătatea ta mentală să fie grav afectată. Pe bune.

No Responses

Lasă un răspuns