Frumoasă, deșteaptă și cu bani

A trecut vremea când sexul vindea. Bine, și acum sexul vinde, dar era o vreme, cam pe la începuturile internetului așa, când site-urile erotice făceau o avere. Vremea aia a trecut.

tipă sexy

Citeam recent un articol cum că în Londra prostituția merge tot mai slab. Criza se face simțită și în industria plăcerii, sunt tot mai multe fete pe stradă care își oferă serviciile la prețuri tot mai mici. Bine, e adevărat că damele de lux n-au dus-o niciodată rău, dar comparativ cu ce era anii trecuți, situația nu-i roz nici pentru ele. Așadar, lăsând la o parte cazul că întâlnești un Don Juan bogat, bătrân și singur, ce ar fi de făcut?

Îmi amintesc o vreme, eram la școală, când gif-urile animate sau clipurile deocheate de câteva secunde erau punctul central de atracție pentru aproape toată lumea. Astăzi însă cine mai plătește pentru CD-uri cu filme, sau chiar pentru site-uri erotice, când găsești pe Google Images tot ce vrei, doar să știi să scoți filtrele de căutare? Internetul este în esență gratuit așa că e greu să vinzi ceva când lângă tine se află o altă tarabă cu aceleași produse la prețul zero.

tipă sexy

Mă uitam pe pagina de angajări a unui site de video-chat de la noi, doar-doar se oferă niște indicații despre posibilele câștiguri. Nu se oferă, dar presupun că și ele au scăzut. Totuși, dacă ai calitățile care se cer, respectiv minimul de engleză/operare PC și maximul de forme fizice, activitatea acasă, în fața propriului PC, mi se pare mai de dorit decât lucrul la birou 8-10 ore / zi și mai sigură decât prostituția. În fond, nu îți vinzi trupul ci doar imaginea lui.

Știu o fată care face treaba asta acasă, de câțiva ani buni. Câștigă mai bine ca mine. Contrar a ce ați putea crede, e genul candidei, al inocentei. Poate de aia și câștigă. Și mă gândesc așa, uite dramă că m-am născut bărbat… 🙂

No Responses

Lasă un răspuns