Idei de cadouri pentru prieten(ă)

Am descoperit un site foarte interesant, cu tot felul de chestii personalizate, de la albume, calendare și felicitări până la tablouri, invitații sau cadouri diverse. Printre altele, tricouri pentru îndrăgostiți:

tablouri pentru îndrăgostiți

Cum vi se pare? 🙂 Site-ul se numește Tiparo iar pagina cu tricourile în cauză poate fi accesată dând click aici. Iată încă un set:

tricouri pentru îndrăgostiți

Eu zic că sunt super-drăguțe și dacă vrei să-ți impresionezi prietena sau iubita, cu așa ceva ai mari șanse. Exceptând poate cazul în care partenera ta preferă un cadou mai micuț, cum ar fi niște chei… de mașină. 😆 Totuși, dacă romantismul nu a murit încă în lume, și eu nu cred că o va face niciodată, micile atenții, astfel de cadouri drăguțe, clasicul buchet de flori și invitația la film, spuse cu un simplu te iubesc, valorează mai mult decât orice cadou material. Pentru că până la urmă cu toții vrem să fim fericiți, și abia pe urmă să avem bani/lux/confort. Deși, uneori, tindem să uităm această ordine a priorităților…

Pe site-ul respectiv puteți comanda cadouri personalizate după pofta inimii. Adică dacă doriți să puneți o anumită imagine (pe tricou, calendar etc), o puteți trimite pe aceea, acestea sunt doar câteva modele făcute de ei, dar nu e o problemă să vă materializați orice fantezie sau piesă de imaginație. Prețurile nu sunt exagerat de mari, 98 de lei pentru setul de mai sus, acum depinde și cu ce le comparăm. Dacă ne raportăm la niște haine second hand, atunci da, sunt scumpe. Dar altfel, dacă vrem să luăm ceva de firmă, plătim deseori sume în același registru (uneori chiar mai mari) și nu-i sigur că ne vor ține acele haine mai mult decât cele din imagine. În orice caz însă, ele nu vor arăta la fel de frumos. 🙂

Printre atâtea site-uri dubioase și lipsite de conținut sau seci, uite că mai găsești și chestii faine, care îți colorează viața. Eu unul le doresc mult succes!

Comments
  1. Imi pare destul de fain!

  2. Ethos

    Eu zic că sunt foarte faine! 🙂

    PS: blog pe domeniul tău pe blog.com? Nu știu cine o să-ți comenteze pe sistemul ăla de comentarii. Pe bune, mută-te! 😉

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: