Pariu că nu mai faci sport?

Nu știu fetele cum sunt dar mie îmi place fotbalul. Bine, îmi place și șahul, și formula 1, și artele marțiale, deci sportul în general. Cred că-i specific masculin lucrul ăsta, bărbații fiind orientați de la mama natură către competiție, autodepășire, lidership. De mici ne întreceam la fugă prin fața blocului sau jucam fotbal cu alte scări. Uneori pariam pe tot felul de chestii care o să câștige, nu mai știu pe ce, eram prea mici ca s-o facem pe bani dar ideea e că am avut o copilărie fericită. Că veni vorba, și pariul cred că este în sine tot o chestie bărbătească, legată de macho, de ego, acea dorință de a demonstra că noi știm mai mult, că noi avem dreptate, probabil echivalentul bârfei la femei. 😆

fotbal

Bine, nu-s chiar ca vărul meu, Dan, care toată ziua e cu nasul în emisiuni de sport, clasamente fotbal, rezultate live, zici că l-a făcut maică-sa cu ceva antrenor, dacă nu atacant de renume. Dar ideea e că îmi plac sporturile bărbătești. Acum recunosc că nu prea le mai practic. Pe de-o parte s-a spart vechea gașcă, majoritatea au familii și sunt plecați care pe unde. Pe de alta… am și eu un job, oameni buni. 🙂 Mă mai uit așa la un campionat, ceva, dacă joacă și România. În rest, majoritatea timpului liber mi-o petrec pe internet. Probabil ca și voi de altfel, nu degeaba a ajuns să se spună că dacă nu ai cont pe Facebook nu exiști.

Sigur, există varianta vărului meu. Cu biletul zilei de pe bet365, calcularea șanselor, urmărirea rezultatelor etc. V-ați prins, e un împătimit al pariurilor sportive. N-am nimic cu asta, cât timp e moderată, fiecare trebuie să aibă o pasiune. Și nici cu betindex, de exemplu au pe site-ul lor tot felul de tutoriale și informații utile, explicații faine despre cum poți să pariezi, ce înseamnă derby, care sunt șansele pentru cutare sau cutare etc. De fapt, dacă ar fi să mă bag în așa ceva, probabil că aș alege acest site în locul a tot felul de pagini dubioase. Dar zic: nu vi se pare că am ajuns să ne petrecem cumva viața în virtual? Înainte râdeam, acum ne uităm pe net cum râd alții. Înainte plantam copaci în grădina bunicilor, acum plantăm pomi pe Farmville.

Deși, dacă tot ne pricepem la un lucru și avem ocazia să câștigăm bani cu el…

Comments
  1. salut popor

    am gasit un site de socializare interesant cu oameni care poti tine o discutie civilizata
    aici este WZY .RO puteti incerca mi una mi-a placut 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: