Aventuri de-o noapte și de-o zi

costum de baieCiteam în articolul Danei despre cum femeile sunt uneori prostuțe, sau, cu scuzele de rigoare, gâsculițe. Evident că nu facem generalizări aici, vorbim doar de anumite cazuri. Mai exact, Dana scrie acolo despre unele femei care sunt dispuse la aventuri de-o noapte, doar pentru că interpretează greșit semnalele bărbaților, confundând interesul pentru lor aventură cu afecțiunea și sentimentele.

Dana are dreptate. Din punctul meu de vedere, femeile se clasează în două categorii: cele ușuratice și celelalte. Primele au avantajul că măcar știu ce vor și nu își fac iluzii când se bagă la o aventură. 🙂 Deziluziile apar în speciale la celelalte femei, care și-ar dori mai mult decât o noapte de amor dar uneori cedează, gândind că dacă zic nu, el va căuta o alta, fluturele va migra înspre alte flori așa că mai bine să facă concesii. Desigur, logica este fundamental greșită: dacă rămâne cu tine pentru aceste concesii și nu pentru cea care ești tu, cât de mult îl vei putea ține? Dar dacă a doua zi o altă fată, cel puțin la fel de frumoasă, îi va face aceleași concesii?

Poate unele fete se gândesc că în timp el se va îndrăgosti de tine. Cred că și această ipoteză are mici șanse să se materializeze. Fetelor, să vă spun un secret: bărbatul, prin masculinitatea lui, are un spirit de vânător. El va fi mult mai interesat de voi dacă îl respingeți decât dacă îi oferiți totul pe tavă din prima noapte, caz în care el se va manifesta asemenea unui copil care, odată ce primește jucăria dorită, se plictisește repede de ea. Soluția magică pentru a-i trezi interesul constă în a-l atrage dar a nu-i da tot. Sărută-l și prefă-te interesată, dar răzgândește-te în ultima clipă; spune-i că-l vei suna a doua zi, dar așteaptă telefonul lui; când sună, prefă-te că ai uitat de el. 🙂

De cealaltă parte, bărbații se împart într-o singură categorie mare și lată. Dar despre ei într-un număr viitor.

sursă imagine

Comments
  1. numai femeile’s usuatice. barbatii tot timpul sunt sinceri. sa fie clara chestia asta.

  2. Ethos

    Asta-i de când lumea și pământul… 🙂 Avantajul celui mai tare! 😆

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: