Avocatul SRL

avocatCând vezi un articol în Evenimentul Zilei cu titlul Avocat român în SUA: Problema în România este resemnarea, fără să-l citești, înclini deja să-i dai dreptate. Pentru că într-adevăr, oricât de stufoase ar fi legile românești, oricât de corupt ar fi sistemul, atât timp cât cineva îți încalcă drepturile constituționale, cum ar fi acela la libertate, sau la proprietate, de exemplu prin sustragerea unui teren care ți s-ar cuveni de drept, și cauza ta este deci justă, nu merită în niciun caz să te resemnezi. Din contră, trebuie să lupți până în pânzele albe ca să-ți faci dreptate.

Dar sigur că dacă ai o problemă juridică, trebuie să apelezi la un avocat. Pentru asta, probabil primul pas va fi să consulți Baroul Bucureşti. Admitere în avocatură 2013. Lista candidaţilor, unde poți găsi o serie de potențiali reprezentanți legali pentru tine. Cum verifici care din ei ți se potrivește? Păi o idee ar fi să cauți mai multe informații despe ei. De exemplu unii au pagini web: Avocat Bucuresti, cabinet avocat Titu Eugen: Site online. Este asta o opțiune justă? Nu știu, depinde. Mai poți căuta și alte activități ale persoanei în cauză. În cazul nostru, găsim și alt articol semnat de respectivul domn, intitulat Taxa de timbru – Blog Eugen Titu și postat pe alt site de avocați.

Asta nu înseamnă că l-aș cunoaște pe Eugen Titu. Asta înseamnă că netul, în ziua de azi, îți pune la dispoziție suficiente metode de a te interesa și de a face alegeri informate.

Lasă un răspuns