Găzduire gratis de calitate

Din seria ce oferte mai găsim pe net, astăzi vă supun atenției o ofertă de găzduire gratuită de la Top Level Hosting. Nu-i pentru toată lumea. De fapt, e doar pentru programatori sau designeri web. Dar dacă ești unul dintre ei, ai ocazia de a-ți găzdui site-ul și respectiv proiectele la care lucrezi la ei, gratis, fără reclame, fără obligații, pe un pachet de hosting similar cu unul plătit. Care pachet include:

  • 1 GB spațiu pe disc
  • 2 adrese de email
  • 1 domeniu
  • oricâte subdomenii
  • 10 baze de date
  • backup R1SOFT
  • suport tehnic 24x7x365

găzduire web

Ce vă spun toate acestea? Nimic? Ok, să zic eu. În primul rând spațiul este relativ mic, ce-i 1 GB în ziua de azi, aveți 3 pe wordpress.com, 15 pe Google etc. Dar pentru un programator, e arhi-suficient. Voi folosiți mult spațiu pe bloguri pentru că urcați poze mari și neoptimizate. Mai departe, doar 2 adrese de mail și un domeniu, pentru că n-are nevoie de mai mult (proiectele le poate face temporar pe subdomenii) dar 10 baze de date pentru că de ele are nevoie. Alte condiții, din ce scrie pe pagină, nu reiese că ar exista (adică trafic cât încape, acces necontorizat la bazele de date etc, exact ca un cont normal). Fără reclame afișate pe site-uri, fără pop-up-uri, fără bannere. Fără obligații.

Asta înseamnă practic că oferta este într-adevăr adaptată unui dezvoltator de soluții web, condiție pe care, după cum am zis, trebuie s-o îndepliniți. Pe lângă tot ce am scris până acum, cei de la TLH se oferă să vă și recomande (tot gratis) clienților lor care vor să-și construiască site-uri. Se pune întrebarea de ce. Răspunsul este ușor de dedus: pentru că și voi o să îi recomandați celor cărora le-ați făcut site-uri și acum își caută găzduire. Ceea ce, trebuie să recunoașteți, este o idee ingenioasă. Iar dacă serviciile lor sunt seriose și robuste (așa cum par), chestia e foarte inspirată din partea lor.

Într-o lume în care orice puștan își poate deschide „firmă de găzduire web” și „site de găzduire” sau cumpăra „server” (uneori un vps), simplul fapt că cei din spatele TLH au inteligența de a veni cu așa ceva îi ridică în ochii mei peste concurență. Adică, eu cred că aveți șanse mari să vă placă acolo și dacă vă luați hosting pe bani.

Lasă un răspuns