Probleme la job?

Firma la care lucrez deține un spațiu destul de mare, pe suprafața căruia se află birourile, un depozit, ceva ca niște magazii sau vestiare, un mic teren etc. În apropiere de biroul meu se află o încăpere folosită pentru a depozita diverse, cum ar fi lemne de foc. Unul din colegii mei și-a pus acolo, sub un ciolofan, o piatră de polizor și două mânere în formă de volan. Deci practic voia să le sudeze și să facă o chestie de ascuțit cuțite sau metale, gen.

 probleme la job

Zilele trecute colegul meu aranjează cu sudorul după care vrea să ia piesele din acea cameră și să i le ducă. Surpriză: piatra de polizor a dispărut. Supărat, că n-avea cine s-o ia decât unul dintre noi sau paznicii. Întreabă pe unul, întreabă pe altul, nimeni nu zice nimic. Și trece faza.

Azi dimineață se iscă un mic scandal, de fapt o ceartă, unul dintre angajații fiind mai irascibil și având ceva de împărțit, se pare, cu toată lumea. La care colegul despre care vă vorbeam îmi spune: „Vezi ce scandal e? Și de acum o să fie tot așa”. „De ce?” îl întreb eu. „Am vorbit cu soacra, care îi femeie credincioasă, și merge la biserică. Și i-am zis să țină câteva duminici pentru cel care a luat polizorul, să-l pună cu roatele în sus. Las’ că o să vezi!” 😆

Voi cum stați cu atmosfera la serviciu? 🙂

(sursă foto)

Comments
 1. Interesant…În legatura cu intrebarea de la final…Nu am job. :))

 2. Ethos

  Bun venit! Păi o să ai, gen. 😀 Până atunci, cel puțin poți face exerciții de imaginație… 😀

 3. apropo de piatra: aveam un coleg de facultate care a fost paznic. In fiecare seara pleca cu un stick, un hard, o caseta, orice gasea si era usor de vandut… paznic bun… el!

 4. Ethos

  :)) Și nu l-a prins nimeni ?

 5. Cand voi avea o sa incerc sa nu intru in conflict cu nimeni,sau sa imi fac prieteni.Soacra a facut tot articolul,poate chiar asa e. 🙂

 6. Ethos

  Cam soacra face totul… ea dă tonul și în casă. 🙂

 7. fain sa ai simtul umorului 🙂

 8. Ethos

  Păi nu? Acum, râdem noi râdem, dar nu știu dacă era glumă sau pe bune… :))

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: