Ce să-i ofer de ziua ei?

Și pentru că tot am scris despre Black Friday în articolul precedent, mă întreb: oare cât va costa acest colier de argint cu chihlimbar pe data de 29 noiembrie 2013? Că atunci pică ultima vineri din luna noiembrie.

colier argint chihlimbar

Imaginea este preluată de pe pagina de coliere de argint BeElegant.ro, al cărei motto este to be or not to be elegant. Eu zic că to be, dar depinde la ce preț. De exemplu colierul de mai sus valorează 180,70 lei, ceea ce îl face ideal pentru un cadou să zicem anual, cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau de ziua ei. Totuși, de black friday poate îl luăm la jumătate (sper). 😆

Ori poate prietena ta preferă ceva mai simplu, un argint curat, fără imixțiuni (chiar dacă de chihlimbar sau alte pietre prețioase). Cum ar fi acest lănțișor, preluat de pe același site de bijuterii:

lanț argint

Lanțul e echivalat la 59 lei, și deja a fost redus de la 75. Nu am obiecții, arată foarte frumos. Cel mai bine însă ar fi să-i cunoașteți gusturile prima dată. Este o fată elegantă, și mai ales, în ce constă eleganța pentru ea? Preferă inelele, cerceii sau brățările? Are deja o bijuterie similară cu cea pe care doriți să i-o cumpărați? În cazul ăsta, mai bine îi luați altceva.

Cum puteți vedea ce preferă? Păi în mai multe moduri. Puteți fi atent ce laudă mai mult la prietenele ei, sau când vă uitați la un film, ce obiecte vestimentare, stil de coafură, pandative etc îi atrag atenția mai mult. O femeie va comenta la astfel de lucruri, mai ales dacă nu e un film cu Bruce Willis. Ori vă puteți uita la o prezentare de modă, de preferință live, alături de ea. Asta dacă nu vreți s-o întrebați, ci s-o surprindeți!

Desigur, sfaturile mele îi vizează pe majoritatea cititorilor. Mai există și cazuri când pe iubita voastră o cheamă Angelina Jolie. Iar pe voi Brad Pitt. Și îi luați bijuterii de 250000 de dolari. Altfel, mai bine țineți articolul respectiv pentru voi. Că na, o să devină pretențioasă după… 🙂

Lasă un răspuns