De ce nu particip la Superblog

Superblog este un concurs anual (începând cu anul ăsta au două ediții pe an) care rulează în perioada octombrie-noiembrie, deci ține două luni. La momentul de față sunt afișate pe site primele trei probe. Până acum s-au înscris 270 de persoane (bloggeri) iar astăzi ar cam fi ultima zi de înscriere, deoarece azi e termenul limită pentru prima probă iar dacă nu te încadrezi în timp, ești penalizat.

Superblog

După ce am cântărit plusurile și minusurile acestei competiții, am decis să nu particip. De ce nu mă bag? Din motivele următoare:

 • Oarecum sunt la început cu blogul, sau mai bine zis cu revitalizarea lui. În același timp mă ocup și de alte bloguri, pe care vreau să le cresc. Peste toate acestea, nu știu cât de liber voi fi în offline. Așadar, timpul este un factor cheie și dacă am mai mult timp pe net, prefer să îl folosesc în alte moduri, care-mi vor fi mai de folos pe viitor.
 • Până acum nu prea am avut tangență cu acest concurs așa că nu strică să asist la o ediție de pe margine, ca spectator. Dacă și când voi participa, o voi face poate în cunoștință de cauză și cred că asta va fi mai bine.
 • Am o ușoară senzație că temele propuse, sau mai bine zis condițiile tehnice aferente unora dintre ele implică riscul de a fi penalizat de Google pentru linkuri plătite. Ori într-o perioadă în care tocmai am început să postez advertoriale, nu m-aș aventura la prea multe riscuri.
 • Încă nu sunt perfect convins să-mi declin complet identitatea pe net, lucru la care, odată făcut, nu pot da „undo”.

Cam asta ar fi, timpul jucând un rol esențial. Dacă ar fi să particip, aș face-o țintind un premiu, nu doar de dragul jocului (scuzele mele pentru lipsa de ipocrizie) iar acum încă nu sunt pregătit pentru asta, în plus se suprapune peste activitatea mea asiduă de a-mi crește blogurile.

Voi fi însă curios să observ ce se petrece și poate vă țin și pe voi la curent. Promit că cel puțin de 220 de Volți. 🙂

Comments
 1. eu nu consider ca sunt atat de bun la asa ceva… in plus, nu prea particip la concursuri… poate doar sa fie pe nisa mea!

 2. Ethos

  Fantastic, unte un blogger modest! 😆 Pe de altă parte, dacă o să te ții serios de blog, cu timpul o să vezi că vei scrie din ce în ce mai bine.

 3. psi

  eu sunt doar pe margine, susţinător. ca şi anul trecut, ca şi anul viitor. şi nu am o problemă cu identitatea mea, cât cu nişa blogului. dar le susţin pe fetele din club cum s-ar zice. sper să nu le încurc cu atâta susţinere! :))

 4. Ethos

  cu alte cuvinte, facem galerie :))

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: