Harta trupului: ai nevoie de o busolă sau te descurci singur?

masaj eroticDupă cum știți, saloanele de masaj erotic au explodat în ultima vreme. Și pe bună dreptate, deoarece ele acoperă un gol sau rezolvă o problemă. În societatea modernă viața se derulează pe repede-înainte și e deseori  stresantă, așa că oricui i-ar prinde bine niște momente de relaxare. Desigur, nu oricine are bani să meargă la un astfel de salon. Dar există și bărbați cu o situație materială bună, de exemplu afaceriști sau directori de firme, și care sunt singuri. Singurătatea și stresul, două lucruri pe care un masaj erotic le poate face să dispară. Voi dacă ați dispune de bani nu ați merge? Cred că nu există bărbat care să nu fi avut măcar o fantezie cu privire la asta, în forul lui interior.

masaj eroticCiteam mai devreme într-un articol de pe Realitatea cum că pentru a face masaj erotic, ca fată, nu prea ai nevoie de multă tehnică. Esența, consideră autorul acelui text, constituie cunoașterea corpului partenerului precum și folosirea unor uleiuri speciale, cum ar fi de chihlimbar sau busuioc. Articolul este preluat de pe un site de terapie sau rezolvare a problemelor sexuale și sună bine, dar e exact cam ce te-ai aștepta să auzi de la un astfel de specialist. Aș îndrăzni să spun că e foarte posibil ca respectivul medic sau sexolog care a făcut acele afirmații să nu fi fost niciodată la un salon de masaj erotic. Personal, din ce știu de la o fată care a practicat așa ceva, vă pot spune că într-un fel realitatea bate filmul.

masaj eroticGândiți-vă la corpul uman ca la o hartă pe care medicii din antichitate o cunoșteau în profunzime și în detaliu. Unele sisteme medicinale, ca cel chinezesc, erau bazate pe acupunctură sau reflexoterapie, adică erau strâns corelate cu ogranismul uman și misterele lui, iar rezultatele lor erau naturale și de durată, spre deosebire de ce ne oferă astăzi medicina alopată. Tehnica este, așadar, exact elementul cheie care face diferența între amator și profesionist, corpul uman fiind un  univers în miniatură ce poate fi studiat, la fel cum studiem fizica sau chimia. De exemplu, din ce știu, unele maseuze cunosc diverse exerciții în care îi inițiază pe clienții lor, ajutându-i să-și rezolve anumite probleme de potență sau durată a actului amoros.

masaj eroticÎn opinia mea, există în orice domeniu o mare diferență între teorie și practică. Cunoștințele unor astfel experte în arta masajului, pentru că totuși masajul este o artă, trec mult dincolo de litera de manual pe care ne-o spune medicul de familie sau sexologul de serviciu. Așa că înainte de a te hazarda să faci afirmații categorice cu caracter oficial pe tema asta, pe orice temă de fapt, n-ar strica să ai și ceva dram de experiență practică la activ. Doar zic.

PS: Imaginile din acest articol nu îmi aparțin și au fost preluate de pe galeria foto a salonului de masaj erotic Artemis din București. Așadar, pozele nu sunt luate de pe net sau fotoshopate ci reale. Puteți chiar da click pe ele pentru mărire. Mărirea imaginilor, evident. 🙂

Comments
  1. Adrian

    Cu o simpla cautare pe net gasesti multe saloane de masaj si ai de unde sa alegi.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: