Masaj… online

Cei care nu intrați acum pentru prima dată pe blogul meu, ați putut constata că îl ultimul timp am început să scriu și despre idei de cumpărături (fapt care va duce la apariția unei noi categorii, sau probabil voi regândi de la zero rubricile existente pe blog), relaxare și petrecerea timpului liber, diverse pasiuni etc. Printre metodele de a ne reîncărca bateriile figurează și masajul erotic, element de interes mai ales pentru bărbați. Ei bine, cele două-trei articole scrise pe tema asta mi-au dat ocazia să vizitez câteva magazine. Online. Adică virtuale. Că nu am fost înăuntru, pentru că eu sunt om serios. Dar aia nu înseamnă că nu am voie să visez! 🙂

masaj erotic

Deci am studiat câteva site-uri de profil și un element pe care l-am remarcat în ce le privește este faptul că aproape toate, în afară de câteva poze mai mult sau mai puțin erotice cu fetele care prestează acolo arta masajului, sunt aproape lipsite de conținut. Păi cum vrei tu să urci în Google dacă nu ai conținut? Din punctul meu de vedere, o idee foarte bună este să implementezi un astfel de site erotic pe o platformă de blogging. Cum este chiar WordPress-ul. De ce? Păi din mai multe considerente.

În primul rând, este mai iefitn. WordPress-ul este gratuit iar teme se găsesc și ele gratis o mulțime, așa că tot ce trebuie să plătești pentru un blog este serviciul de găzduire. În al doilea rând, este ușor de întreținut, administrat și adăugat articole. În al treilea rând, este flexibil: poți de exemplu să-ți faci o pagină principală, de tip site, și o secțiune cu noutăți, în care să adaugi efectiv articolele. Poți chiar să configurezi blogul în așa fel încât prima dată să ți se încarce pagina statică în loc de articolele scrise uzual. În al patrulea rând, site-ul va fi actualizat des iar Google iubește acest lucru și va ajunge să te indexeze foarte repede și să îți trimită mai mult trafic. Ba mai mult, articolele tale fiind pe tema erosului, a sexualității, a masajului etc, vei fi foarte bine încadrat de Google la aceste capitole sau categorii.

masaj erotic

Există și un alt motiv. Și anume că dacă ai talent la scris, te poți integra în blogosferă, participând activ la concursuri, comentând pe blogurile altora etc și atunci vei primi o mulțime de linkuri atât spre articole cât și spre pagina principală. Sau poți angaja pe cineva talentat care să facă asta. Da, știu, cine ar fi crezut că din postura de patron de salon de masaj erotic vei avea nevoie de fete talentate la… scris? 🙂

Însă până când se vor trezi patronii, rămâne tot în sarcina bloggerilor și a experților SEO să fructifice această posibilitate. De exemplu, pe cât pariu că blogul masaj erotic bucuresti e creat fix în acest scop, de a ajunge cât mai relevant pe nișa masajului erotic, cel mai probabil de un expert SEO, și că acest blog va fi foarte eficient pe viitor în a promova saloane de masaj și deci va putea fi monetizat foarte bine?

Nu, nu-i al meu. Dar scriind despre el, mi-a dat o idee.

Lasă un răspuns