Pauzele lungi și dese…

Cheia marilor succese, spunea o vorbă de duh. După cum puteți constata, am făcut o pauză de postări pe acest blog. Motivul îl constituie faptul că mi-am deschis prin mai încă vreo câteva site-uri, pe diverse nișe, iar în perioada asta m-am ocupat puțin de ele, atât din punct de vedere al conținutului cât și al optimizărilor on-page și off-page. Destul însă cu justificările și explicațiile, am revenit și o să-mi turez motoarele la maxim, mai ceva ca trifazicul din imagine!

motor electric trifazic

Sau nu știți ce-i ăla trifazic? 🙂 E un motor electric, sunt de mai multe tipuri: monofazate, speciale, pentru pompe etc. Stați liniștiți, am luat și eu o imagine de pe una din paginile cu motoare SidElectro, altfel sunt destul de afon, ca și voi. Știu de exemplu că motoarele transformă energia electrică în energie mecanică (lucru mecanic, deplasare). În cazul meu, asta ar fi transformarea energiei intelectuale în articole de blog. Că veni vorba, v-ați întrebat vreodată cum funcționează o mașină? Adică cum funcționează motorul ei, piesele de sub capotă? Sau un aparat oarecare, că nu trebuie să fie automobil, de exemplu un aparat industrial? Personal știu că ne-a explicat profu’ de fizică prin clasa a șasea principiul de bază al unui motor cu inducție, sau cu aprindere, nu mai rețin, și a fost chiar destul de simplu, am înțeles, dar dacă mă întrebați acum, mă voi vedea silit să citesc pe Wikipedia.

E o chestie și asta, trăim într-o lume atât de avansată din punct de vedere tehnologic (ne-am obișnuit cu tehnologia și ni se pare banală dar nu-i deloc așa) încât deja nu mai înțelegem majoritatea aparatelor și instrumentelor pe care le utilizăm în viața de zi cu zi. Dar să lăsăm asta și să trecem la un alt tip de motoare, și anume cele de căutare. Vestea cea mai nouă, dacă n-o știați, este că șansele ca Google să mai facă un update de PageRank anul acesta sunt minime. Am scris acolo de ce, intrați pe link și o să vedeți, sursa este Matt Cutts în caz că vă vine strâmbați din nas. Eu iau din toate părțile bune. Avem mai mult timp să creem conținut de calitate.

Ceea ce chiar am de gând să fac. Full speed ahead, sau cum se zice!

Lasă un răspuns