Sexy și originală

Mai demult mi-a trecut prin cap o idee de reclamă. Un tip intră într-un magazin și cere un laptop, iar vânzătoarea de acolo începe să îi explice ceva în chineză. Tipul iese buimăcit și intră într-un alt magazin. Aceeași scenă: cel de după tejghea îi răspunde ceva într-o limbă de largă circulație asiatică, cum ar fi taiwaneza, filipineza sau etc. După care, în sfârșit, tipul găsește magazinul care ne interesează (la care de fapt se face spotul publicitar) și se înțelege cu vânzătorul într-o europeană perfectă.

Evident, eu nu dețin un astfel de magazin și nici patron de firmă de publicitate (sau post de televiziune) nu sunt. Lăsând asta la o parte, ideea în sine ar fi greu de materializat, dintr-un considerent foarte simplu: câte magazine credeți că ar corespunde? Ce vreau să zic: desfaceți de curiozitate PC-ul, laptopul sau chiar iphone-ul dvs. O să constatați (poate cu surprindere) că, indiferent de marca lui, piesele componente sunt făcute și asamblate în China, Malaezia, Taiwan șamd. În ziua de azi, a găsi un magazin ale cărui produse nu sunt chinezării ține de rarisim.

Este însă cazul lui GlamourShop, care își importă articolele vestimentare (destinate cu precădere sexului slab, deci fuste, rochii, lenjerie intimă etc) din Anglia, Germania, Franța și Italia. Chiar fără să știm alte lucruri despre ei, asta ne poate garanta că ceea ce vom cumpăra de acolo va fi de o calitate superioară. Pentru că nu-i totuna să-ți îmbraci iubita în știfturi sau în haine care să arate superb, să o facă să se simtă foarte confortabil și să dureze mult. Când la toate acestea se adaugă rafinamentul și gustul vestimentar, în perfectă consonanță cu ultimele tendințe din modă și capabile să pună în lumină cele mai puternice atuuri ale femeilor, rezultatul arată ca în imaginile de mai jos:

slip sexy

slip sexy spate

 

 

 

 

 

 

 

 

(sursă foto: slip sexy cu volănașe și dantelă)

Nu știu vouă cum vi se par dar pe mine ca bărbat mă dau pe spate. Să mai notăm că magazinul recompensează fidelitatea clienților, acordându-le puncte care se transformă în reduceri de preț la cumpărăturile ulterioare, precum și vouchere în cazul în care își aduc prietenii să cumpere de acolo.

Una peste alta, eu zic că merită să aruncați un ochi. Pe site, nu la poze! 🙂

No Responses

Lasă un răspuns