Black Friday (1): cadouri drăguțe pentru celălalt

Cu câteva zile în urmă am prezentat o listă cu magazine participante la Black Friday 2013. Acelea au fost informații la modul general, sintetice, despre cam ce înseamnă Black Friday și unde puteți găsi reduceri pe net. Astăzi m-am gândit să realizez un fel de maraton de articole în care să detaliez aceste variante sau opțiuni, pe principiul că oricât de bună e teoria, uneori avem nevoie de exemple concrete, așadar fiecare dintre aceste articole va ilustra o idee diferită de cadou sau de obiect util de cumpărat, și sper ca ele să fie edificatoare și să vă trezească interesul.

În articolul de față vă voi da o idee minunată de cadou… personalizat. Pentru că nu-i totuna să cumperi ceva ce se produce în serie sau să îi oferi persoanei iubite un obiect unic, pe care nimeni altcineva nu îl mai are în aceeași formă, și care se distinge totodată prin frumusețe, căldură și rafinament. Cadoul pe care vi-l prezint azi este pentru toată familia și, în afară de a fi plăcut privirii, este și util: un ceas de perete. Dar nu orice fel de ceas, ci unul personalizat, gravat, desenat după pofta inimii dvs. Iată-l:

ceas joy

Ceas Joy se numește și este absolut splendid. Desigur, puteți alege și căuta pe net și alte modele, eu am luat un model personalizat de ceas care mi-a plăcut mai mult. Dar fiecare are alte gusturi așa că vă puteți alege ceva care să vi se potrivească, sau chiar puteți extinde ideea cu un calendar personalizat, ori un alt obiect personalizat. Și da, în caz că vă întrebați, magazinul de unde am luat acest ceas drăguț participă la Black Friday, pentru că despre asta scriu, altfel nu l-aș fi prezentat.

Dacă nu aveți copii dar vă place ideea ceasului, puteți încerca de exemplu unul splash, la fel de frumos și artistic și el:

ceas splash

Sper că v-a plăcut prima mea idee. În postările următoare o să vă ofer și altele.

No Responses

Lasă un răspuns