Black Friday (2): Un televizor 3D?

Să vă zic o idee năstrușnică cu privire la ce ați putea lua de Black Friday 2013: un televizor 3D! 😉 O să ziceți că bun, voi nu vă uitați la TV, că acum este internet, cine se mai uită la emisiunile și filmele lor cu reclame? Păi nu-i nimic, voi sunteți liberi să nu vă luați, că eu vorbesc acum de mine. Adică mie mi-ar plăcea. Și pentru că mie mi-ar face cu ochiul ideea asta, o să argumentez.

Samsung 3D

În imagine avem un Samsung 3D la 2000 de lei, diagonala 32″. Eu mă uit pe la Elanko & Co și  văd LCD-uri obișnuite (2D) începând de la 1400-1500 de lei. Iar ăsta-i LED și 3D. Deci un prim avantaj. Sigur, va mai dura până când posturile noastre de televiziune vor emite doar HD, ce să mai vorbim de imagini tridimensionale. Dar, stimați cititori, nici eu nu mă uit la TV. Și atunci de ce mă gândesc la așa ceva? Păi pentru că acum au apărut filme trase de pe BluRay, care-s foarte ușor de procurat, că hai să fim serioși, cine nu știe cum se folosește utTorrent-ul sau n-are un prieten care să-l învețe? Și mno, unele sunt 3D, și una-i să vezi Avatarul în mod obișnuit și alta în spațiu. Doar zic.

Din păcate, este prea scump pentru mine în perioada asta. Am făcut niște să le zic investiții financiare, care vor da rod ceva mai târziu; până atunci trebuie să direcționez bani înspre zona aia. Din păcate, pentru că probabil la vară voi avea bani de cheltuială în aceste cuantumuri, și-mi va veni cheful să-mi iau un televizor, pentru că-i un lucru serios și n-are rost să-ți strici ochii uitându-te la filme pe monitor, iar filmele HD nu se văd bine pe tv-uri vechi, cu ecrane de 4:3. Și poate mi-l voi cumpăra. Iar acum îl pot lua poate cu câteva sute de lei mai ieftin, că magazinul în cauză participă la Black Friday 2013.

Dar asta e. De data asta, rămâne doar la stadiul de idee așternută pe blog…

PS: Sau așa ceva?…

Lasă un răspuns