Black Friday (3): dar niște șosete?

O altă idee de cumpărături de Black Friday ar fi să-mi iau niște șosete pentru primăvară sau de purtat prin casă. Ceva util, comod și mai ales ieftin. Uite un model frumos:

șosete galbene

de șosete subțiri, scurte, evident că pentru bărbați, sunt și alte modele la pagina respectivă. Apropo, cei care dețin site-ul în cauză nu prea fac o treabă bună cu auto-promovarea, adică au URL-uri de forma “/catalog/produs.php?elem=341” în loc de să zicem “/catalog/produs/sosete-barbati/”, vă dați seama câtă lume caută “element 341” în Google, e bătaie pentru prima pagină mai ceva ca la “cum să faci bani online” . Revenind la ciorapi, nu știu cât vor costa pe 29 noiembrie (magazinul este înscris în lista celor participante la Black Friday 2013) dar acum sunt numai 4,9 lei.

La obiecții, 77% bumbac, 22% poliamidă, 1% elastan. Pe bune? Dă-mi bumbac 100% la 6 lei în loc de 5 și ți-l cumpăr. În fine, chestia e că de arătat n-arată rău deloc, de exemplu nici modelul de mai jos nu-i de aruncat:

șosete sport

Dacă vă plac. Aici e și chestie de preferințe, gusturile nu se discută blabla, eu mi-aș lua așa ceva. Apoi, nu cred că sunt chinezării, pentru că site-ul lasă de înțeles că au 85 de ani de experiență, deci probabil e o afacere în familie, moștenită de la părinți și bunici. 🙂

Eu acum văd dau și sugestii de cumpărături. Dacă sunteți fete, să știți că mie ca bărbat mi-ar plăcea un cadou care să implice așa ceva. La gusturi uneori greu îi nimerești pe alții dar cu șosete și ciorapi mergi la sigur. Apoi, sunt foarte ieftini, și de asemenea utili, comparativ de exemplu cu niște dulciuri pe care, după ce le consumi, nu le mai ai, aici rămâi cu ceva. La fel, sunt ideali pentru familie, de exemplu dacă ai copii mici, le poți lua așa ceva și lor, și te încadrezi în orice fel de buget…

Later edit: Și iată că între timp am aflat și promoțiile de Black Friday de la acel magazin de șosete și ciorapi, care se numește Ciserom:

Prețuri reduse cu 50% la toate produsele lor. Asta da ofertă!

Lasă un răspuns