Black Friday (6): zăpadă, argint și rafinament

Se spune că dacă îți dorești trei lucruri, două ar fi suficiente pentru a te face fericit1. La cum s-a prezentat vremea de afară până acum, s-ar putea să ne aștepte o iarnă mai slabă, cu puțină zăpadă în prima ei parte. Dar cred că putem compensa asta prin atmosfera de familie și eventual cadourile sau timpul petrecut împreună. Ori, ca să fiu în temă cu titlul articolului, prin argintul care să țină locul zăpezii.

pandativ argint chihlimbar

Argintul este una din marile slăbiciuni ale fetelor. Pe unii îi miră fascinația pe care o exercită el asupra sexului slab dar totul este până la urmă în avantajul nostru: o bijuterie din argint costă mult mai puțin decât una din aur. 🙂 Și nu, nu sunt meschin când spun asta, e pur și simplu o constatare obiectivă: oricât de transfigurat ai fi într-un anumit moment, dacă îți dai toți banii pe un cadou, rămâi o lună fără să mai ai de pe ce-ți lua de mâncare. Și, din păcate, facturile continuă să vină, indiferent de starea ta financiară.

pandativ argint chihlimbar

Din fericire, un pandativ ca cele din imaginile alăturate, din argint și chihlimbar, costă undeva între 40 și 70 de lei, ceea ce-i foarte puțin. Iar acesta este costul lui normal; cum site-ul beElegant, de pe care au fost preluate aceste imagini, participă la Black Friday 2013, oare cât vor costa ele pe 29 noiembrie? Nu vă pot spune decât că merită să stăm cu ochii pe ele. Pentru că, vorba americanilor de la care am preluat (și) acest obicei de Black Friday, best things come in small packages.

Eleganța și rafinamentul sunt cuvinte care pentru un bărbat nu rezonează la fel de puternic ca pentru o femeie. Dar, fără îndoială, ne plac fetele care manifestă astfel de calități. Bijuteriile pe care le acordăm lor sunt cele care ne vor încânta ochii tot nouă pe viitor. Asta dacă nu cumva avem în minte un alt cadou pentru această perioadă. Vă las în final, încheind astfel seria de recomandări de Black Friday începută aici, cu încă un pandativ, nu-mai-puțin fermecător ca cele de mai sus…

pandativ argint chihlimbar


  1. cel puțin eu spun 

Comments
  1. psi

    sunt mare fan bijuterii pisică. numai că nu sunt fan argint…. 🙂

  2. Ethos

    Sincer, nici eu, dar e frumos și pe unele fete le prinde bine. 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: