Cu Phillips mănânci sănătos

Eu în general nu folosesc lucruri de firmă, în sensul că nu am o fixație pentru ele, să-mi cumpăr doar cele mai tari branduri. Dar caut, atunci când cumpăr ceva, să fie sau foarte ieftin (acolo unde de exemplu nu mă interesează calitatea sau durabilitatea acelui produs, care poate-i de unică folosință sau persiabil/consumabil) sau să fie cât mai util/funcțional/de calitate. Ultima condiție se suprapune uneori cu produse de marcă, dar nu tot timpul. De la Phillips am cumpărat mai demult două becuri economice, foarte tari, cu lumină caldă (de regulă becurile economice au lumină rece, asemănătoare cu a neoanelor). Și în timp am rămas cu opinia că Phillips face becuri super-tari. E drept că erau și scumpe dar calitatea costă.

Astăzi o să vă prezint un alt produs de la Phillips, pe care eu nu-l am dar pe care s-ar putea la un moment dat să mi-l cumpăr. Este vorba de ceea ce vedeți în imaginea de mai sus, și anume un Multi cooker Philips, care poate fi achiziționat din magazinele distribuitoare sau partenere. Aparatul este versatil, cu 12 programe de gătit, astfel încât să puteți prepara cu el practic orice aveți nevoie. În plus, vine cu o serie de opțiuni și facilități care scurtează timpul efectiv de gătire, îl programează la ce interval de timp doriți dvs (cum ar fi să vă prepare micul dejun în fiecare dimineață exact la momentul potrivit pentru a servi masa înainte să plecați la job?) și așa mai departe.

bucatareasa sexy

Zic că un cooker din ăsta ar fi foarte util pentru burlaci. 🙂 Glumesc, aici îi putem include și pe studenți, mai ales de sex masculin, deci pe toți aceia care locuiesc singuri sau în gazdă și nu au timpul/aplecarea/cunoștințele necesare pentru a-și face singuri de mâncare. Dar el poate fi util deopotrivă și gospodinelor, care vor economisi astfel timp și energie. Așa că, dacă vreți să-i faceți o surpriză plăcută alesei inimii dvs, îi puteți lua un astfel de cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă care se apropie. Și probabil o să petreacă mai puțin timp în bucătărie și mai mult în dormitor. Cel puțin în primele câteva zile, drept mulțumire. 🙂

Lasă un răspuns