Ingeniozitatea umană

Astăzi tehnologia este în floare și instrumentele create de om ne ajută tot mai mult la îndeplinirea sarcinilor de bază: comunicarea (internetul, telefoanele, tabletele etc), munca și recreația intelectuală (laptopuri) etc. Dar undeva pe parcursul acestei evoluții a tehnologiei am pierdut ceva. Este vorba despre ingeniozitate, creativitate, originalitate. Aceste aspecte au fost date la o parte, puse pe un loc secund, de o societate care a început să le uite adevărata valoare. Până și în școli profesorii pun în general accent pe latura „reală” a creierului, pe emisfera lui stângă, legată de sinteză, rațiune, gândire, memorie etc, în detrimentul exprimării libere și creative. Cine are de pierdut în această ecuație? Tot noi, oamenii.

V-ați întrebat vreodată de ce Apple reportează un succes atât de mare cu niște PC-uri pe care rulează un sistem de operare până la urmă mult mai puțin popular decât Windowsul? Motivul este că Apple e atentă la detalii și design. În timp ce concurența scoate modele de PC-uri care arată ca gândite de un robot. Cel puțin ca aspect. Sigur că asta se reflectă și asupra diverselor produse pe care le cumpărăm din magazine. Ca o excepție la această tendință de uniformizare, o să vă prezint astăzi câteva produse care, prin personalizările care li se aplică, vă pot colora viața într-un mod special, confirmând totodată faptul că originalitatea este și va rămâne atuul oamenilor liberi interior. Și anume, este vorba de niște ceasuri personalizate:

ceas-cu-lumini-ambientale- ceas melc ruleta ceas-birou-in-forma-de-volan- ceas-in-forma-schimbator-vitez- ceas-pentru-birou-

Sunt sigur că modelele vi se par cel puțin interesante, iar dacă vreți să știți prețul, începe de la 3-4 euro, eu zic că-i rezonabil. Pe site-ul respectiv există produse și din alte categorii, toate personalizate, așa că site-ul este o bună sursă de cadouri personalizate online. În fine, pentru a îmbina utilul cu plăcutul, găsiți acolo și produse, inclusiv vestimentare. De exemplu, dați un search pe Google după tricouri personalizate in Bucuresti și comparați rezultatele cu cele din link, asta dacă nu cumva linkul respectiv iese primul. Și da, sunt o grămadă de modele de bază, pe care le puteți personaliza după preferințe.

Sper să vă placă.

Lasă un răspuns