Livrăm fericire! Așa zic ei.

Cel mai amuzant subtitlu (descriere) de site pe care l-am citit astăzi este livrăm fericire. 🙂 Oare despre ce site este vorba, poate vă întrebați? Ei bine, nu despre un site de matrimoniale sau dating. Deși tot aspectul fizic al lui, al bărbatului, sau al ei, al femeii, îl au în prim-plan. Nu dragii mei, site-ul este unul de îmbrăcăminte. Judecând după acești colanti cu imprimeuri, aș zice că fericirea e în primul rând a mea, dacă iubita se îmbracă în ceva adecvat. Iată câteva modele:

colanti-cu-imprimeu-floral

colanti-kalia

colanti-la-birt

Ultimii se numesc Colanți la birt. 🙂

Bine, mai au cizme piele dama, și unele sunt mult reduse ca preț, nu știu dacă pentru că se apropie Black Friday sau de altceva, da-n orice caz văd afișate discounturi și de peste 50%. De exemplu, modelul următor costă numai 60 de lei:

cizme negre

la fel ca și acestea, marca Elada:

cizme elada

Nu vă mai pun alte modele. Pentru că pe de-o parte voi știți ce preferați iar pe de alta, cel mai tare lucru din punctul meu de vedere la acest site este multitudinea și diversitatea opțiunilor. Sunt afișate câte patru cizme pe un rând și au 27 de rânduri pe pagină, efectiv m-am săturat făcând scroll, iar apoi am văzut că mai sunt încă trei pagini, deci patru în total! Și se pot filtra după preț, culoare, mărime etc.

Ce vreau să vă zic eu aici e că știu că am mai scris despre astfel de magazine dar nu cred că am mai întâlnit o sortimentație atât de bogată și variată pe undeva, așa că mă aștept să-mi mulțumiți după ce-i vizitați. Și rețineți că acestea au fost doar pentru partea de cizme, apoi mai avem botine, pantofi etc, asta la categoria încălțări; și după aceea urmează alte categorii de articole vestimentare, de exemplu de pe pagina cu geci de femei spicuiesc:

geaca rosie novita

sau poate preferați un bej:

geaca lady bej

Prima costă 172 de lei iar a doua 195, reduse fiind de la 278 și respectiv 229, după cum scrie acolo. Sigur că găsiți și pe negru sau pe culori mai închise, eu am ales aici ceva mai deschis. Oricum, aproape toate se asortează cu zăpada iernii. 🙂

În concoluzie, vă invit să vizitați un magazin ce pare foarte serios, cu prețuri ok (nici mari încât să-i bănuim că sunt țepari și nici ridicol de mici încât să riscăm să cumpărăm chinezării făcute pe vapor) și care se remarcă prin faptul că prbabil veți găsi orice vă doriți în materie vestimentară.

Lasă un răspuns