Luna asta se poartă negrul și la evoMAG

După atâtea articole în care am prezentat diverse magazine participante la Black Friday 2013, iată că am mai găsit unul. Cum l-am găsit? Intrând pe el, mi-a fost servit următorul afiș, pe care a trebuit să-l închid pentru a continua navigarea pe site:

Evomag Black Friday 2013

Este vorba despre evoMAG, cunoscut de exemplu pentru telefoane mobile NOKIA (ușor-ușor cuvântul „mobil” se depreciază și va ajunge probabil să aibă soarta celebrului „celular”; în fond, cine mai cumpără telefoane fixe azi?), care și el se prinde în hora reducerilor de 29 noiembrie. Ce fel de reduceri? Asta n-o putem spune, dar dacă ne abonăm, scrie acolo, vom fi informați cu o oră înaintea celorlalți.

Ceea ce n-o să ne ajute prea mult dacă se va repeta istoria de anii trecuți, când site-urile participante au ieșit pe tușă în ziua respectivă, sau cel puțin în primele ei ore. 😆 Sper că de data asta comercianții și-au învățat lecția și vor avea pachete de hosting ceva mai fiabile pentru această perioadă, care deci să reziste la un trafic susținut. Pentru că da, cozile de afară se transpun acum în trafic mărit pe net.

Tableta Samsung Galaxy

Revenind la evoMAG, ziceam de evoluția telefoniei. Nu doar că s-a renunțat la clasicele cărămizi cu fire și discuri, dar acum tehnologia avansează într-un ritm atât de accelerat încât tinde să înglobeze tot ce ne-am putea dori de la ea într-un singur dispozitiv. Pornind de la sisteme de calculatoare all-in-one și trecând prin produse și/sau branduri ca tableta ASUS, ultrabook Toshiba sau smartphone Samsung, toate sunt exemple de aparate cu mult dincolo de ce puteau visa bunicii sau chiar părinții noștri acum câțiva ani.

Întrebarea care se pune în acest context este cum vor evolua lucrurile în continuare și ce sisteme de comunicare, calcul sau recreație/divertisment vor exista în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat. De exemplu, ce branduri și produse ne vor lăsa cu gura căscată atunci când vom fi bunici? La cât de repede se schimbă lucrurile an după an, un răspuns ar fi greu de formulat acum. Putem însă visa, pentru că eu nu cred că tehnologia este dușmanul imaginației, eu consider, din contră, că fără imaginație, creativitate și chiar geniu n-am fi putut dispune de ea.

Până atunci însă, suntem liberi să utilizăm ceea ce avem azi, iar evoMAG este unul din locurile care pot fi vizitate pentru asta. Personal nu cred că o să-mi fac upgrade la ceva anul ăsta, dar cine e interesat, își poate face un frumos cadou de sărbători, la un preț mai mic decât cel obișnuit.

Lasă un răspuns