Alte magazine participante la Black Friday 2013

Nu cu mult în urmă am publicat o listă cu magazine participante la Black Friday 2013. Între timp am primit niște comentarii și mailuri, așa că doresc să mai adaug la acea listă câteva nume. Desigur, există și cele mari, arhicunoscute, gen eMag și care mai sunt, le cunoașteți și le vizitați, dar poate vreți să aflați și alte nume, pe diverse nișe, cine știe unde găsiți ceva extrem de avantajos.

Începem cu partea tehnică, unde îi avem pe cei de la HiFi Center, cu produse din gama video-audio: televizoare, videoproiectoare, aparate Blu-Ray și DVD (este cam anacronic DVD-ul, luați-vă un HD Player care citește inclusiv mkv-urile, aka filmele pe care le puteți descărca de pe net), boxe, amplificatoare, sisteme surround etc. Magazinul promite că ne anunță cu două ore înaintea altora care sunt promoțiile dacă ne înscriem la newsletterul lor. Cică sunt 200 locuri în total sau așa ceva.

vinerea neagra

 

Apropo de asta, care-i șmecheria cu înscrierea la newsletter (pe care o vedeți afișată pe mai toate site-urile) ca și condiție pentru a fi informat mai devreme de reduceri? Răspunsul e simplu, Black Friday trece, abonarea rămâne, așa că dacă nu vreți să fiți spamați toată viața cu produsele lor, vă puteți face o adresă nouă de mail, căci de ce nu, este gratis. Sau, și mai bine, vă faceți o adresă de shopping, adică pe care să o consultați atunci când vreți să vedeți ce oferte mai au diferitele magazine, și oricând vă abonați la newsletterul unui magazin, o folosiți pe ea.

Continuăm cu Parisien, un magazin online de bijuterii handmade. În general opinia mea despre lucrurile handmade este că ele sunt lipsite de gust și frecvențe artistice. Există o grămadă de persoane care vor să facă bani stând acasă, și își fac bloguri pe care postează bijuteriile sau obiectele handmade realizate de ele. La fel cum există o grămadă de gospodine care cântă acasă sau în baie, imaginându-și că sunt cine știe ce talente. De data asta însă, site-ul Parisien arată splendid iar bijurteriile sunt rafinate, calde, foarte frumoase (ia vedeți pagina cu cercei). La ce se vede acolo, mie îmi plac. Poate găsiți ceva unic, care să vă reprezinte.

Am primit un mail de la un reprezentat al magazinului Videt, magazin care activează în domeniul opticii medicale. În care am fost informat că toți ochelarii din colecția Polaroid 2013 vor fi reduși pe 29 noiembrie cu până la 35%. „Până la” poate să însemne că unii vor fi reduși cu 10% iar alții cu 35%, oricum merită să îi vizitați deoarece este vorba de niște produse serioase, pe care nu le găsiți oriunde, și mai ales poate nu aveți ocazia să le cumpărați în altă parte sau în altă perioadă a anului la prețuri reduse. Valabil, desigur, dacă purtați (dvs sau un membru al familiei) ochelari de vedere.

Și tot pe mail am fost contactat de cineva de la Suzete Haioase. Până la 70%, spun ei, vor fi reducerile de mâine la aceste suzete. Nu știu cât vor înțelege bebelușii din forma și designul lor dar cu siguranță ele vă vor face să zâmbiți pe voi, părinții, și vor crea momente unice, ce pot fi imortalizate pentru viitor. Eu de exemplu nu am nicio poză cu mine într-o astfel de ipostază, sau măcar cu un biberon în gură. Iar de cumva n-aveți încă copii, nu-i târziu să vă puneți pe treabă. 🙂

Cam aceasta a fost lista. Acum plec să mă uit la calculatoare și la ce mă interesează pe mine, că articolul ăsta a fost pentru voi. Shopping plăcut!

Lasă un răspuns