Ofertă cu termen limitat: calculatoare gratis!

Desigur că pe internet vezi zilnic o mulțime de anunțuri care chipurile îți oferă marea cu sarea dar în realitate implică o grămadă de taxe ascunse, cheltuieli suplimentare sau alte asemenea, adică nu sunt ceea ce par a fi. Ei bine, nu și de data asta. De data asta e pe bune. Ai blog? Ai prieteni pe Facebook? Atunci ești în grafic. Pentru ce? Pentru un concurs derulat de it-sh.ro, care-i un magazin de PC-uri, laptopuri, imprimante etc second hand și refurbished. În cele ce urmează o să vă spun pe scurt despre ce-i vorba.

laptop

Există în București un magazin de calculatoare second hand (aduse de dincolo, de firmă, branduri sonore), înființat în 1992, care oferă sisteme și componente la prețuri foarte mici. Pentru a se face mai cunoscuți, băieții s-au gândit să organizeze un concurs, în perioada 1-30 noiembrie. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a participa? Primo, să ai un blog. Secundo, să scrii pe el un articol despre concurs, faptul că participi, ce premiu ți-ai dori și ce vrei să faci cu el etc, și să le pui un link spre magazin. Tertio, să îți înscrii articolul pe pagina concursului, lăsând acolo un comentariu cu adresa lui. Ei ți-l vor publica pe pagina lor de Facebook și tot ce-ți rămâne de făcut este să le spui prietenilor să-ți dea like. Cei care obțin cele mai multe like-uri, câștigă. Care sunt premiile? Păi sunt 10, constând în laptopuri și PC-uri HP, DELL, IBM Lenovo. Cum ziceam, înscrierile se încheie pe 30, așa că nu-i de pierdut timpul.

Pe final o să vă spun că, din punctul meu de vedere, competiția asta e mai tare decât Superblogul la care participați cu grămada. Din câteva motive simple:

  • Superblogul durează două luni, acest concurs durează o lună.
  • La Superblog trebuie să scrieți zeci de articole, cam unul la două zile; aici – unul singur.
  • La Superblog articolul vostru este evaluat de un juriu, care îi punctează respectarea condițiilor tehnice, creativitatea etc; aici puteți câștiga doar având mulți fani pe Facebook.
  • Atât aici cât și la Superblog câștiga primii zece. Dar, datorită faptului că Superblogul datează din 2008, timp în care a fost promovat foarte mult, la ediția actuală s-au înscris circa 270 de bloggeri. Prin comparație, aici s-au înscris foarte puțini bloggeri, așa că șansele de a accede pe podium sunt mult mai mari.
  • La Superblog, doar primii trei sau patru clasați se poate spune că vor câștiga ceva serios (asta exceptând diversele vouchere sau alte facilități pe care le mai pot primi cei care obțin punctaj maxim la o probă, uneori). La acest concurs, toate premiile sunt consistente, cel mai mic fiind un calculator HP cu procesor Athlon X2 4200+.

Prin urmare, s-aveți succes! Și vorba aia, prietenul (de pe Facebook) la nevoie se cunoaște. 😉

Lasă un răspuns