Piese tuning pentru mașina ta – un vis posibil de Black Friday 2013

De azi în 3 săptămâni este Black Friday. Până atunci prindem o zi de salariu, pe 15, așa că teoretic avem ceva bani de cumpărături, pe care poate ar fi bine să-i păstrăm până în 29 noiembrie. De ce să facem cumpărături de Black Friday? Păi pentru că atunci putem cumpăra mai ieftin. Desigur, cu condiția să știm asta și să căutăm magazine care oferă reduceri în această dată. E o singură zi în tot anul așa că cine vrea s-o rateze, treaba lui, eu am în vedere inclusiv lucruri pe care s-ar putea să fie necesar să le cumpăr la vară (iar acum le pot lua la prețuri mult mai avantajoase).

black friday

Ce magazine oferă reduceri? Sunt mai multe, dar acum mă gândesc că vreți să vă cumpărați ceva mai serios decât produse alimentare sau loțiune de păr. Ori asta cu loțiunea merge, dacă ești fată, dar eu sunt băiat. Și cum să vă zic, mă fascinează mai mult chestiile bărbătești, cum ar fi bicicletele, mașinile, accesoriile auto sau costumațiile sport. Dar ce să tot vorbesc, vă arăt mai bine clipul și vă las să salivați:

Leduri cu holograme pentru mașini. Tare, nu? 🙂 Posesorul canalului de YouTube la care se află acest videoclip este un magazin online de piese și accesorii auto, MotorVip, iar produsul se află pe site-ul lor sub numele de led hologramă logo blabla. Costă ~ 160 lei cu tot cu TVA. Și acum skepsisul: magazinul participă la Black Friday, oferind prețuri cu până la 50% mai mici față de cele normale în această zi. And here comes my dilema: până la 50%. Acest „până la” este foarte important, pentru că toți cei care lucrează în comerț se pricep de minune la a păcăli cumpărătorul cu promoții care să-i fure ochii.

Până la 50% mai ieftin poate însemna că unele produse sunt reduse cu 50%, altele cu 10% iar altele deloc. Și nu știi exact care produs ce preț va avea, sau cel puțin eu nu am găsit. Și faza e că așa e la toate magazinele. De fapt, într-un fel e de înțeles, ar fi și culmea să ofere totul la jumătate de preț, ar scoate patronul bani din buzunar pe urmă. Așa că ne rămâne ca în zilele ce urmează să fim cu ochii pe produsele care ne interesează și să vedem exact care cu cât se reduc, iar dacă ne convin, să fim pe fază și să le cumpărăm… pentru că este posibil și ca stocurile să fie limitate.

Spor la cumpărături!

No Responses

Lasă un răspuns