Și totuși, vine iarna

După o serie de articole cam idilice despre diversele lucruri mici dar frumoase care îndulcesc viața, iată că totuși este momentul să ne trezim la realitate. Pentru că se apropie iarna, iar una din principalele caracteristici ale acestui anotimp este că temperatura scade. Iarna, după cum știm cu toții, este frig. Așa că în acest articol  o să vă recomand ceva… de iarnă. Să începem cu femeile.

iarna

Dacă ești femeie, fără îndoială vrei să arăți bine. De aceea, unul din ingredientele principale ale oricărui obiect vestimentar pe care îl vei purta este aspectul. În afară de aspect, piesa respectivă de îmbrăcăminte mai trebuie să fie utilă, în cazul de față – și pentru că ne referim la iarnă – călduroasă, apoi să te miști lejer în ea, să nu te strângă, să te facă să te simți bine, adică să fie confortabilă. Toate acestea se adună, iar dacă ai în vedere și materialul din care sunt făcute aceste haine și calitatea lor, va trebui poate să scoți niște bani din buzunar. Dacă nu, mergi pe principiul a ce găsești mai ieftin, însă există o vorbă care spune: nu-i scump ce-i scump, e scump ce-i ieftin, cu subtextul că mai mult te costă o chestie care se strică repetat și trebuie înlocuită des decât una de calitate, care rezistă în timp.

De ce vă vorbesc de preț? Pentru că există un site cu paltoane femei care sunt relativ scumpe. Cu toate acestea, acela este site-ul pe care îl voi prezenta aici. Sau, mai bine zis, pe care l-am prezentat deja. Iată o geacă care mie îmi place cum arată (chiar e super) și costă doar 259 de lei:

geacă mișto

Dacă e de calitate, merită. Mergem mai departe la bărbați, care poate s-au simțit neglijați până acum. 🙂 Același site ne oferă incaltaminte barbati la prețuri comparabile cu cele pentru paltoanele de care am discutat mai sus, adică s-ar presupune că au aceeași calitate și sunt de firmă. Haideți să vă arăt un model de ghete (Ghete Wecky se numesc) care zic eu că s-ar asorta cu geaca de mai sus:

Ghete Wecky

E adevărat, sunt 609 lei, aproape de două ori și jumătate cât acea geacă. Concluzia nu poate fi decât, firește, una singură: un bărbat valorează cât două femei și jumătate. Iar asta chiar dacă ne referim doar la partea de jos a corpului! 🙂

Spor la aruncat privirea și oftat că nu aveți bani puși deoparte…

Comments
  1. Cine are bani de dat pe articole vestimentare de calitate n-are ce sa piarda dar din pacate majoritatea romanilor muncesc de dimineata pana seara pe salarii mizere. Cunosc oameni care trebuie sa munceasca o luna intreaga si sa nu cheltuie nimic din salariu ca sa aiba bani de o pereche de ghete. Bineinteles, cum am spus si mai sus, cine isi permite sa-si cumpere ceva bun nu are de ce sa nu o faca.

  2. Ethos

    Păi da, viața e grea. Oricum, există și variante mult mai ieftine. Site-ul ăsta, din ce văd eu, este cumva pentru oameni care au bani și nu au nimic împotrivă să plătească mai mult pentru ceva de calitate.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: