Zoom, zumzet, zuma

În questul meu neîntrerupt de-a descoperi jocuri noi (glumesc), am găsit un site care m-a impresionat prin simplitatea, ușurința cu care se încarcă pagina și numărul de jocuri de care dispune. De fapt, ca să fiu cinstit, mi-a fost indicat de cineva; am intrat pe el la început reticent și fără prea mari așteptări, dar apoi recunosc că mi-a plăcut, în special pentru jocurile de zuma pe care le oferă.

joc de zuma

Nu știți ce-i aia zuma? E o familie de jocuri în care voi dispuneți de un fel de tun, om, ceva obiect în mijlocul sau într-o parte a ecranului (hartei), care poate trage sau lansa bile. Și în jurul vostru se află un labirint, pe care vin în șir indian bile de diferite culori, lipite una de alta. Ei, dacă sunt două bile albastre lipite, și voi trageți cu o bilă albastră în ele, le-ați omorât și dispar toate trei. Uneori, primiți diverse bonusuri, ca viteză mărită de tragere sau bile de tip joker (care pot distruge bile de orice culoare). Scopul este să ștergeți de pe tablă toate bilele care vin prin acel labirint, înainte ca prima dintre ele să ajungă la capăt. După ce ați realizat asta, treceți la nivelul următor.

Sunt foarte populare, doar scrieți în Google jocuri zuma online și o să vedeți câte găsiți. Ori cele de pe site-ul ăsta sunt destul de mișto, simple, cu muzica faină și, cel mai important, au atmosferă. Unele de exemplu or să placă fetelor, altele sunt pe format oriental, mie unul mi-au plăcut. Și mai au alte categorii, dar nu la fel de mișto prin comparație.

Voi pe unde vă plimbați în timpul liber? 🙂

Lasă un răspuns