Cea mai lungă vineri din istorie

Iată că s-au scurs două săptămâni de la Black Friday, care a avut loc pe 29 noiembrie anul curent. Ocazie cu care am putut lua produse la prețuri considerabil mai mici decât în mod obișnuit. După care am intrat în decembrie, a venit iarna și s-a așternut zăpada, așa că deja ne gândim la Crăciunul ce ne bate la ușă.

Craciun

Dar, surpriză! Unii încă au rămas în 29 noiembrie. Adică, există magazine care încă mai au reduceri, deci au păstrat prețurile de Black Friday, încercând să fructifice la maximum o oportunitate de a se face cunoscuți și de a obține clienți noi (și respectiv de a-i fideliza pe cei vechi). Este cazul magazinulu Kurtmann, unde puteți găsi de exemplu camasi femei ca cea de mai jos:

camasa femei Kurtmann

la prețul de numai 45 de lei. Eu sunt băiat dar mi-a plăcut foarte mult ce-am văzut acolo, inclusiv prezentarea lor, așa că vă invit să dați o raită prin raionul lor virtual. Cu atât mai mult cu cât marea majoritate a magazinelor de haine femei online au urcat prețurile la loc, în timp ce aici, iată, avem încă posibilitatea să cumpărăm ieftinăciuni.

La noi încă merg magazinele se second-hand, și pe bună dreptate: lumea nu are bani. Sau, corect spus, foarte multă lume nu are bani și nu-și permite să se îmbrace cu haine de firmă sau cel puțin de calitate (pentru că acolo unde avem obiecte vestimentare de calitate, avem și prețuri pe măsură). Unii cumpără încălțăminte, pantaloni etc de la tarabele din piață. Totuși, am văzut produse în piață care trec de suta de lei ușor. Așa că alternativa unor haine originale, de calitate, noi, care sunt la prețuri destul de mici (comparabile cu cele second hand sau făcute pe vapor) este, zic eu, atractivă. Mai ales că ne apropiem de perioada în care facem cadouri, iar site-ul în cauză are și îmbrăcăminte de bărbați sau de copii…

Lasă un răspuns