Peripeții plăcute la Artemis Masaj Bucuresti

Pentru că este weekend, vă propun să citiți un text amuzant despre peripeții la masaj. Articolul respectiv, scris pe blogul Andreei Sedna (andreea-sedna.ea), conține într-adevăr un link spre un site de masaj erotic in Bucuresti. Dincolo de asta, el relatează două întâmplări funny. În prima, un tip ajunge la un salon de masaj obosit (tipul nu salonul), după vreo 10 ore de muncă, și adoarme buștean în timpul masajului, ba chiar începe să sforăie. La trezire, recunoaște că de mult n-a mai dormit așa de bine. În a doua, cineva se uită la o partidă de fotbal. Probabil n-avea loc acasă de nevastă. 🙂

despre sex

Zice Andreea că n-a avut curajul să-și întrebe apropiații sau cunoștințele dacă dețin ceva informații informative pe tema, eventual din propria lor experiență, așa că s-a limitat la net. Ceea ce-i de înțeles. Pentru că nu toți se nasc bărbați curajoși ca mine, să poată întreba orice dar să n-aibă pe cine întreba. 😆 Cunoștințele mele nu prea frecventează. Poate pentru că au o viață sexuală împlinită. Adică hai să fim serioși: dacă ai încredere în tine ca bărbat, sau dacă reușești să îți pui cât de cât în valoare feminitatea (ca fată), imposibil să nu ai succes (de la mediu în sus) la sexul opus. Nu ai cum să nu. Aici, trebuie menționat că odată ce te-ai născut (purtător de penis sau deținătoare de vagin, adică de un sex sau de celălalt), ai deja toate calitățile pentru a avea succes și o viață erotică și socială împlinită.

jocuri in cuplu

Pe bune, nu vă trebuie nimic altceva. Pentru că orice băiat are deja în el sămânța bărbăției, pe care trebuie doar să o trezească. Și chiar dacă mă joc cu cuvintele, nu mă refer acum la organul în cauză1, ci la masculinitatea care există, mai mult sau mai puțin trezită, dar există, este acolo și poate fi observată cu ochiul liber din afară la orice bărbat. La fel stă situația și încazul fetelor, care poate se simt uneori mai puțin încrezătoare în ele. Unele chiar se consideră urâte sau incapabile să seducă bărbați. Acest lucru este profund greșit. Și, chiar dacă la ele nu se poate pune problema trezirii unei atitudini de încredere și fermitate de nezdruncinat în capacitățile proprii, care-i mai mult specifică bărbaților, totuși, tot ce trebuie ele să facă este să se deschidă afectiv și amoros, să fie spontane și jucăușe, să lase să se manifeste natura lor interioară, autentică. Pentru că, similar cu bărbații, și ele „mustesc” de feminitate și frumusețe, chiar dacă uneori nu realizează asta.

Pentru ce – atunci – să mai cheltuiești bani pe un salon de masaj erotic, fie el Artemis sau cum s-o numi, când ai putea să reușești tu însuți (sau însăți) în a deveni o ființă seducătoare și ai putea să ai cel mai dezinhibat și viril sau cea mai libertină și nebunatică parteneră? Poate așa, doar de curiozitate, pentru diversitate, să faceți o vizită (eventual împreună) la un astfel de salon, sau să invitați pe cineva la voi acasă. Dar în rest… it’s all in your hands! 🙂


  1. apropo de care chestie, era un citat cu definiția matematică a femeii ca mulțimea de puncte care ridică o dreaptă 

Comments
  1. Daca esti esti in trecere sau ai de gand sa poposesti in Bucuresti, atunci nu uita sa incerci delicioasele masaje erotice!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: