Te-ai săturat de lucruri ieftine?

Cam toate magazinele merg azi pe produse cât mai ieftine. Noi suntem cei mai ieftini, noi avem cel mai avantajos preț, luați produsul nostru de doi lei și veți primi 10 bani reducere la el. Haideți să vă întreb pe voi: atunci când vrei să îți cumperi o haină, sau un obiect serios, care să fie de calitate și să dureze, merită să iei unul prost pentru a primi bonus să zicem o pâine? Eu zic că nu merită, dar nișa a oamenilor care n-au bani și caută să drămuiască fiecare cent este extrem de puternic reprezentată în România de astăzi (din nefericire) așa că toată magazinele se îmbulzesc pe ea.

haina femei

Și rămâne un gol, al persoanelor care dispun de bani și și-ar dori produse foarte bune, fiind dispuși să plătească cât fac, dar nu le găsesc. Pentru că toți vând chinezării făcute pe vapor, în speranța că o să mai poată reduce 10 bani din preț și o să aibă mai mulți clienți. Nu este și cazul magazinului WARDOBE B, care comercializează de exemplu posete, pulovere dama sau rochii. Cel puțin asta reiese din prețurile afișate acolo, care corespund unor produse de lux. Bineînțeles, nu toată lumea se poate apropia de ele. Pe de altă parte asta nu-i o problemă, căci acesta e unul din apanajele luxului, că el nu-i accesibil oricui.

blana femei

Articolele vestimentare din imagine sunt preluate de pe site. Eu zic că arată mai bine decât your average clothing store. Adică ce să mai, sunt superbe. Și singurul motiv pentru care v-am prezentat haine lungi (vorba vorba lungi, că de fapt nu-s așa de lungi, tipele arată chiar sexy) și nu v-am dus de exemplu la pagina de fuste mini este că practic suntem în miez de iarnă. Când nu prea merge cu mini. Dar iarnă fiind, urmează sărbătorile. Așa că, dacă sunteți unul din fericiții posesori ai unui cont în ceva bancă elvețiană, și vreți să-i faceți soției (înlocuiți aici cu amantei sau ce doriți dvs) un cadou de vis, aruncați un ochi și pe acest site. 😉

Comments
  1. ora exacta

    Felicitari pentru acest articol.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: