Un centru medical din București

Dacă locuiți în București și doriți să vă faceți un consult dermatologic, puteți căuta (pe Google sau întrebând cunoștințele), evident, o clinică de dermatologie. Cazurile care necesită un astfel de consult sunt multiple, puteți să vă treziți cu o anumită infecție de piele, cu urticarii, ele se pot datora mâncârii stricate (adeseori) dar în această situație ar trebui să dispară în două-trei zile. Dacă însă nu dispar, ar fi cazul să mergeți la un specialist, pentru că este întotdeauna mai ușor să previi o afecțiune decât s-o tratezi și s-o tratezi cât ea este încă în fașă decât mai târziu. Asta mai ales dacă în ultima perioadă ați schimbat câțiva parteneri sexuali. 🙂

medic

Dacă sunteți de sex feminin și doriți să vă faceți un control la sâni, puteți de asemenea căuta o clinică de specialitate. Aici n-aș putea să vă spun câte astfel de clinici există și ce prețuri practică ele, eu fiind băiat, dar e ușor să intrați pe Google și să tastați ecografie mamara pret, și să alegeți ceva care să vă mulțumească. Uite, un link tot v-am pus. Din nou n-aș putea să vă spun cu exactitate, că eu n-am făcut niciun control de acest gen, nefiind cazul, dar am înțeles că e bine să-l faceți din când în când, poate scoate la iveală diferite afecțiuni care nu doriți să se complice cu timpul. Noduli și alte asemenea.

Pe de altă parte, dacă – indiferent de sex – aveți dureri de rinichi (lucru care poate indica formarea unor mici pietre în acel organ), fiere, ficat etc, ar fi poate cazul să vă faceți un control al zonei abdominale. Din nou, intrați pe Google, tastați ecografie abdominala pret, alegeți una din clinicile care apar acolo în rezultate.

Sau, indiferent de afecțiunea pe care (suspectați că) o aveți, puteți merge la Hilmi. Care-i un centru medical complex, cu o grămadă de medici specialiști, pe toate domeniile discutate mai sus și multe altele. Se ocupă și cu medicina muncii, acceptă și abonamente și, cel mai important, vorbim de o clinică privată, deci e de așteptat să ofere servicii mai profesionale decât la stat.

Totuși, eu vă doresc să nu aveți de mers nicăieri! 🙂

Lasă un răspuns