VivaSMS – țeapă au ba?

La ora actuală suntem asaltați pe Facebook, pe Twitter și pe alte rețele sociale de reclame la VivaSMS, care efectiv abundă pe net, așa încât unii am ajuns să ne întrebăm exasperați: ce-i domnule VivaSMS asta și cu ce se mănâncă? Alții și-au făcut deja cont, după care au declarat că nu au primit niciun SMS și VivaSMS este țeapă. Ei bine, dați-mi voie să vă spun că se înșeală. Iar în cele de mai jos vă voi explica și de ce. Nu vă voi aburi cu screenuri photoshopate despre presupuse câștiguri fabuloase ci vă voi pune la dispoziție, în mod sincer, informațiile pe baza cărora veți înțelege singuri mecanismul și veți avea răspunsurile la toate întrebările care circulă pe tema.

vivasms

În primul rând, pentru cei care acum aud prima dată termenul, VivaSMS este o modalitate de a primi SMS-uri pe telefon contra cost. Intri aici, mergi jos și îți faci cont, completezi cu atenție profilul tău (durează vreo 5 minute că e stufos), selectezi câte SMS-uri vrei să primești pe zi (maxim 5) și eventual două zile în care nu vrei să primești (de exemplu sâmbătă și duminică) și asta-i tot. De fapt nu chiar tot, mai primești ceva bonus de înscriere plus un link de referal (sau link magic) care vom vedea imediat la ce e util. Bineînțeles, nu te costă nimic.

Cum spuneam, VivaSMS nu este țeapă. Este o metodă onestă, reală, de a câștiga ceva bani. V-o spune un simplu utilizator, adică subsemnatul, care n-are nici o legătură cu administratorii platformei. Dar de ce nu se primesc SMS-uri?? Ei bine, v-ați pus întrebarea de unde provin banii cu care sunteți plătiți pentru ele? Hai să vă explic. Ideea de la baza VivaSMS este banal de simplă și totodată ingenioasă: reclame prin telefon. Dacă există reclame la televizor, reclame la radio, reclame pe net, de ce n-ar exista și pe telefon? Până acum nu s-a încercat așa că e o metodă nouă. Fiindcă sistemul e la început, va mai dura ceva până când va convinge firmele să-l folosească. Adică până când Colgate, Palmolive etc vor începe să ruleze reclame prin intermediul acestui sistem, realizând că le costă mult mai puțin decât publicitatea televizată. Evident, o parte din banii plătiți de aceste firme pentru SMS-uri cu reclame vor intra și în buzunarele voastre. Că de aici provin banii (și reclamele), de fapt. De la firme.

vivasms

În orice domeniu nou există o rezistență sau o inerție inițială, care apoi dispare. Reclamele prin SMS-uri au o serie de avantaje comparativ cu cele clasice. În primul rând, sunt mult mai ieftine pentru cel care le comandă. În al doilea rând, sunt mult mai bine targetate (țintite), iar asta datorită profilului pe care îl completați la înscriere. La televizor lumea schimbă canalul în timpul publicității pe când pe telefon veți primi doar SMS-uri cu oferte din domeniile voastre de interes. Mai departe, sistemul permite și unor firme mici să-și facă clienți noi. Nea’ Costel, patronul pizzeriei din cartierul X, nu va avea bani să-și facă reclamă la un post național de televiziune, și nici interesul, că ce rost are să-i vadă reclama toată țara când el nu activează decât în cartierul X din orașul Z? În schimb, prin VivaSMS va putea trimite oferte și promoții doar celor care locuiesc în orașul Z, cartierul X și sunt interesați de pizza, iar asta cu costuri mult mai mici!

Așteptați-vă ca pe viitor sistemul să crească (iar dacă nu va crește, nu veți avea nimic de pierdut că v-ați înscris, în plus totul e gratis și transparent, ba chiar vă puteți înscrie cu telefonul bunicii). Și eu am fost reticent la început, după cum se vede și în acest articol despre VivaSMS scris de mine acum câteva luni. Mi-am făcut cont, am înscris câteva persoane follsind linkul meu magic și apoi am uitat de el. Dar pentru că acele persoane au înscris la rândul lor pe alții, m-am trezit că am aproape 100 de utilizatori în rețea. Și chiar dacă eu nu am primit încă niciun SMS, unii dintre ei au primit, iar eu am fost bonificat cu câte un cent pentru fiecare SMS primit de ei! Acum, dacă mie îmi intră cenți în cont fără să fac nimic și fără să se trimită aproape deloc SMS-uri, cât voi câștiga când acestea vor curge pe bandă rulantă? Vă las pe voi să socotiți.

vivasms

O ultimă și foarte importantă remarcă. Dacă vă înscrieți, fiți inteligenți și înscrieți pe alții la voi în rețea, de exemplu prieteni, și explicați-le mecanismul, ca să înscrie și ei la rândul lor pe alții. Că veți primi bani și după SMS-urile primite de prietenii prietenilor voștri, înscriși de pe linkurile lor magice. Dacă însă nu faceți decât să vă înscrieți pe voi, chiar și când o să se trimită 5 SMS-uri pe zi la fiecare, nu veți câștiga prea mult…

Comments
 1. Uite un serviciu ce merge și oferă tuturor castiguri: http://greatfavor.ro

 2. Ethos

  Păi și VivaSMS merge. E la început dar merge.

  Mersi totuși de informație, am auzit de el și urmează să îl analizez. Dar la o primă vedere, acolo beneficiezi de reduceri. Dincoace primești bani. E o diferență, cam ca diferența dintre a ți se face un bine sau a ți se face mai puțin rău… 🙂

 3. ionut

  Am deosebita placere sa te anunt ca VoIP & PrePay s-a lansat oficial

  in ROMANIA!
  Cu noi puteti primi credit pe cartela de 5, 8, 14, 21, 32, 43 euro in

  reteaua Vodafone, Orange, Cosmote.(in anumiti termeni si conditii,

  valabil doar in decembrie)
  http://www.13036.voipprepay.ro/promovare.html …..si inscrie-te

  GRATUIT!
  Datele furnizate la inscriere trebuie sa fie corecte.
  Dupa inregistrare primiti un e-mail de la voip@prepay in care

  confirmati pozitia (pentru yahoo vine in spam). Dupa confirmare

  primiti utilizator si parola.
  Prezentarea afacerii – http://youtu.be/EdU9UAQgmLw

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: