Ce este un hipster?

Știți ce-i ăla hipster? Nu? Nu-i nimic, vă spun eu. Sau mai bine vi-l descriu. Hipsterul este o persoană uneori introvertită, alteori sociabilă, de cele mai multe ori ciudată, cu ideile lui. E bine să nu-l contraziceți pe hipster, indiferent de subiect; știe el mai bine despre ce vorbește. Ca alimentație, hipsterul poate fi vegetarian, vegan, adept al unui regim organic sau altfel. De trăit, el trăiește de regulă la orașe sau pe lângă acestea. În mod cert, n-o să-l vedeți pe badea George hipster.

hipsteri

Cel mai ușor îl identificați după haine. Hipsterul are un mod aparte de a se îmbrăca. Dacă e fată, în loc să caute pe net rochii online, hipsterița se va îmbrăca ori cu ceva extravagant, ori cu ceva din dulapul bunicii. Dacă e de sex masculin, va purta niște pantofi barbati fistichii, care ies în evidență sau care, din contră, par ponosiți și ieftini. Uneori cei doi se întâlnesc și își unesc destinele; nunta lor va fi fie un copac, fie într-un muzeu în care au pătruns prin efracție. Sau, cine știe, altfel, deoarece dacă de un lucru nu duc lipsă hipsterii, acela este imaginația. Iar după ce vor avea copii, hipsterii nu vor căuta niciodată haine copii online pe net, pentru că ei nu sunt ca restul muritorilor de rând, adică noi. Ei sunt speciali. Și o să-i vedeți căutând haine pentru hipsteri, sau haine anii 80, sau haine ieftine din orașul meu. Pentru că hipsterii sunt și leneși, neplăcându-le să se deplaseze mult, și nici nu vor să audă de curier.

Hipsterii ascultă de obicei muzică alternativă, de exemplu indiană, care se potrivește la fix cu hainele lor viu colorate. Care totuși, nu știu dacă v-am zis, nu sunt niciodată nici în ton cu ce se poartă, nici în ton cu moda. Dar lor nici că le pasă. Pentru că, dacă există o calitate a lor, aceea este indiferența la opiniile celorlalți. Dacă există un defect principal al lor, acela este că se cred superiori. Dacă există un singur cuvânt care să-i definească, acela este diferiți. Iar dacă există o persoană care habar n-are cine și ce sunt ei dar îi descrie ca și cum i-ar cunoaște, acela este subsemnatul.

Comments
  1. Nu auzisem in viata mea de asa ceva. dar e bine stiut cum se imbraca..:)

  2. Ethos

    Eu am auzit. Dar deși am citit articolul ăsta, tot n-am prea înțeles ce sunt… 😆

  3. Interesant articol 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: