Două piese utile pentru laptopul tău

Am o grămadă de cunoștințe care au trecut pe laptop. E mai nou, e mai modern, e mai mic, e mai silențios. Desktopurile sunt un fel de dinozaur al trecutului în comparație cu finele laptopuri, notebookuri sau chiar tablete. Ei bine, dragilor iubitori de mini-PC-uri, am câteva recomandări pentru voi.

notebook-vista

Unu: degeaba v-ați cumpărat laptop dacă nu-l purtați cu voi. Că de aia-i laptop și nu desktop, ca să-l luați cu voi oriunde mergeți. Ca și telefonul mobil. Așa că să-ți cumperi o piesă ca cea din imagine și s-o ții acasă când mergi cine știe unde, de exemplu în excursie sau la bunici, e oarecum o prostie. Desigur, ca s-o poți lua cu tine, ai nevoie s-o pui undeva, de exemplu într-o sacoșă, preferabil fără riscul de a se vărsa pe ea (adică pe piesă, vorbim la feminin, da?) gemuri, sosuri sau apă. Fear not, my brave apprentice! Căci special pentru asta a fost creat obiectul numit rucsac laptop. Este un rucsac, și este special pentru ca să încapă în el calculatorul portabil, plus ceva CD-uri și alte asemenea. Vi-l puteți comanda online și costă sub un milion de lei vechi.

Al doilea lucru de care aveți nevoie este un hard disk încăpător. Desigur, orice laptop vine din fabrică cu unul, mai mult sau mai puțin spațios. Dacă dacă vreți să vă puneți pe el multă muzică și mai ales multe filme HD, adică trase de pe BluRay, care au dimensiuni foarte mari, o să vă trebuiască mulți GB liberi pe hard. În caz că nu-i aveți, puteți căuta un hdd laptop pe www.delmag.ro, și vă luați de acolo unul. Pe site-ul respectiv, în mod ciudat, hardurile sunt sortate după notă, și am impresia că cele cu nota cea mai mică (probabil calculată pe baza voturilor cumpărătorilor) sunt puse în față. Deci dați un click acolo la sortare și alegeți altă ordine, de exemplu după preț.

Și sunteți buni de plecat. Vă urcați în autocar, cu rucsacul vostru frumos în spate și laptopul în el, și în laptop hdd-ul nou-nouț. Și când ajungeți la destinație, constatați că, în febra pregătirilor de plecare, ați uitat să luați cu voi încărcătorul… 😆

Lasă un răspuns