La început de an

Știți bancul cu cimitirul? Păi hai să vi-l zic. Cică era un gropar care tocmai a săpat o groapă în cimitir, pentru a doua zi. După care, seară fiind și neavând altceva de lucru, s-a așezat puțin pe iarbă să se odihnească. Nu trece mult și aude ceva foșnet în spatele lui. Se uită și vede un strigoi. Strigoiul începe să urle lugubru. Groparul, netulburat, își întoarce capul și se cufundă din nou în gândurile lui. Strigoiul începe iar să scoată tot felul de sunete, doar-doar l-o speria pe om. Vezi să nu! Când vede că n-are cu cine, se pornește către sat. Când însă era mai-mai să iasă din cimitir, se trezește articulat cu o lopată după cap. Din spatele lui, groparul: „Râdem, glumim, dar nu părăsim incinta!”

parc

Cam așa și eu. Râdem, glumim, pierdem vremea și facem pauze de postări pe blog, că au fost sărbătorile de iarnă, dar totul are o limită. Blogu-i blog și scrisu-i scris așa că ar fi cazul să mă pun pe treabă. Ceea ce se aplică de altfel și-n alte domenii. Că iarna, deși încă n-a trecut, pare să nu dea semne că ar mai vrea să-și reintre cu adevărat în drepturi; de pe la Crăciun așa n-a mai fost frig, acum plouă și deja am văzut știri cu ghiocei apăruți. Sigur, încă mai este până la primăvară, dar nu mult, iar pentru cei care de exemplu au o grădină și se gândesc să pună din nou mâna pe lopată, în alte scopuri decât eroul nostru din bancul de mai sus, eu vă sugerez să vă cumpărați încă de pe acum cele trebuincioase, că acum sunt mai ieftine.

De exemplu, puteți cumpăra niște seminte rosii, seminte ardei sau chiar semințe de flori, în funcție de ce doriți să faceți cu acea grădină. Iar pentru că prețurile afișate pe site-ul unde v-am pus link sunt atât de mici încât riscați să nu ajungeți la suma de 90 de lei (de la care transportul se face gratuit), mai puteți achiziționa și alte produse de acolo, cum ar fi o foarfeca fiskars pentru grădinărit. Ca să începeți anul în forță. Spor la treabă! Că pe mine unul… parcă m-a prins din nou lenea, după articolul ăsta. 🙂

Lasă un răspuns