Avantajul de a fi femeie

Da, dragii mei cititori de sex masculin, fetele au niște avantaje de care cel mai adesea noi, bărbații, nu suntem conștienți. Ce, nu credeați că se poate așa ceva? Ba uite că se poate. Și nu, nu mă refer la orgasme multiple (dar este și ăla).

Mărturisesc că n-aș fi avut material să discut pe tema asta dacă n-aș fi auzit recent un cuvânt nou pentru mine: ocru. Voi știți ce-i ăla ocru? Dacă nu, aflați că este o culoare. Și am mai auzit de câteva culori, pe care pe bune dacă le mai rețin. Na, luați de-aici:

culori la fete și băieți

Cine zicea că bărbatul este mai vizual decât femeia? Un bărbat, evident. Vă asigur eu că lucrurile stau mult diferit. Cel puțin atunci când este vorba despre cum arată, despre cum se îmbracă, despre cum se aranjează o altă fată, iubita noastră va observa mult mai multe detalii decât noi. Noi întoarcem capul după ea și imediat auzim din stânga: „ La aia te uiți? Nu vezi că nu era vopsită pe păr de două săptămâni? Și nici nu era machiată ca lumea?” Na, poftim! Noi nici n-am observat. Morișca de vorbit de lângă noi continuă: „Și nu se asortează poșeta cu haina. Și i-ar sta mai bine pe tocuri decât pe platforme. N-ai deloc gusturi!” Păi da, că de aia suntem cu ea. Că n-avem deloc gusturi. După care ni se aprinde un beculeț: platformă?

Un alt cuvânt interesant, care pentru noi înseamnă un fel de chestie pe care urci mărfuri și atât. Așa și este, cu mențiunea că „marfa” poate fi o tânără de vreo 20-25 de ani. Și că respectiva platformă poate fi cumpărată de la un magazin ce oferă reduceri pantofi. În rest, fix așa, e o suprafață de elevat chestii. Uneori, greutăți. Vă spun eu, suntem dezavantajați în fața lor. Dacă ar fi de-o competiție serioasă sau o confruntare mondială între noi și ele, nu știu zău cine-ar câștiga. Am impresia că poate nu noi. Pe de altă parte, avem noroc: greu să trăiască cu bărbații, dar nici fără noi nu pot. Sau ce, era invers?

Concluzia este, sper eu, evidentă pentru toată lumea. O săptămână întreagă va fi botoasă și ne va imputa că ne uităm după alte femei pe stradă. 🙂

Lasă un răspuns