Idei de 1 martie

În fiecare an, la începutul primăverii, în primele zile ale lui martie, se desfășoară o poveste de dragoste. Personajele se schimbă uneori dar povestea este mereu aceeași. Este povestea lor, a celor care ne fac viața mai frumoasă nouă, bărbaților. Este povestea în care încercăm să le aducem un mic omagiu, fie material, fie simbolic, ca expresie a iubirii ce le-o purtăm și ca semn că pentru noi, primăvara începe odată cu ele.

pantofi

Dar la drept vorbind, ar fi bine ca gestul să fie mai mult material decât simbolic. Pentru că zicala cu „intenția contează” nu se potrivește to timpul, și mai ales nu se potrivește când vine vorba de cadouri. Însă ce cadou să-i luăm care nici să nu ne lase fără mâncare o lună de zile și nici să nu pară ieftin? Ceva frumos, util și care s-o încânte. Ca să combinăm utilul cu plăcutul, ne putem axa pe haine. Femeile adoră hainele, deoarece hainele le fac frumoase și ce fată nu-și dorește să fie privită cu admirație de cei din jurul ei?

Eu o să vă propun însă un subdomeniu aici, și anume al încălțămintei. De ce? E mai ușor de nimerit ceva bun, care să i se potrivească, și mai puține șanse de a întâmpina obiecții de genul „haina asta îmi expune țesutul adipos” sau „e prea decoltată”. Putem în schimb să-i cumpărăm niște pantofi eleganti, care cu siguranță îi vor plăcea. Dezlipiți însă eticheta de pe ei; nu trebuie să știe că au fost luați cu 30-40% reducere, informația asta e pentru voi! 🙂

De la același magazin (că oferă promoții) puteți să-i cumpărați niște balerini rosii de piele, anticipând plimbări prin parc în seri mai calde. Deși nu la reducere, sunt ceva mai ieftini decât pantofii. Desigur, dacă ați căuta pe google ghete dama Matar.ro, ați vedea că unele au și 48% discount, ceea ce-i enorm. Dar sunt ghete, și noi ne îndreptăm spre primăvară, nu spre iarnă. Totuși, dacă vă fac cu ochiul și locuiți într-o regiune mai răcoroasă, puteți arunca un ochi și acolo.

La final, cel mai important lucru: să nu uitați o floare, o ciocolată, o felicitare, un mărțișor. Micile atenții, care pe lângă marile ghete sau pantofi, arată că nu faceți ceva mecanic, că vă pasă, că sunteți atenți la detalii.

Lasă un răspuns