Home, sweet home

Angajat să vă țin la curent cu cele mai interesante și utile noutăți, astăzi o să vă prezint un site care se poate dovedi extrem de util pentru cei aflați în căutarea unei noi locuințe. Da, este vorba de un site de anunțuri imobiliare, și nu, nu este unul clasic, după cum nu este nici o agenție imobiliară.

imobiliare

De ce n-ar fi bună o agenție? Păi ar fi bună, n-am zis că n-ar fi. Dar nu se va dovedi la fel de utilă. Haideți însă să vă arăt site-ul cu pricina și apoi mai discutăm. Este vorba despre Titirez.ro. Știu, are un nume amuzant, dar cine știe, poate va deveni brand, asemenea lui Mercador sau Tocmai.

Site-uri cu anunțuri s-au mai văzut. Pe toate domeniile, cu atât mai mult vânzări și închirieri. Ce are interesant acest titirez este o aplicație pentru mobil, prin intermediul căreia puteți avea acces la ultimele oferte în timp real, pe stradă sau în parc, și puteți fi informat (notificat, setând o alertă) despre anumite oferte care corespund unor criterii dorite de dvs. Să vedem clipul de prezentare:

Aplicația, evident, are și variantă pentru iOS. Dincolo de asta, site-ul oferă nenumărate filtre și instrumente prin care poți căuta, să zicem, doar garsoniere din Tei. După cum puteți observa, paginile sunt foarte prietenoase, plăcute ochiului, fără elemente care să vă distragă, în totală opoziție cu marea majoritate a site-urilor de azi, pline de reclame, căsuțe pop-up și alte asemenea.

Mai mult, ofertele listate acolo conțin nenumărate detalii, de la suprafață până la accesul la mijloacele de transport în comun. Dați click pe câteva dintre ele și o să vedeți la ce mă refer. O așa de mare minițiozitate, dublată de posibilitatea de a urca foarte multe poze care să vă arate explicit locuința sau terenul în cauză, nu pot fi decât în folosul utilizatorilor, adică al dvs.

Cred că în acest moment suntem cu toții de acord în privința superiorității acestui site comparativ cu un altul clasic de anunțuri. Având la dispoziție atâtea unelte de filtrare și căutare, ba chiar pe mobil, plus alerte, viteza dvs de lucru va fi mult accelerată, astfel că am putea spune, glumind, că vă veți muta în căsuța de vis la fel de repede ca un titirez. Dar de ce ar fi mai bun acest site decât o agenție imobiliară?

Aici este și mai simplu. Pentru că persoana X care dorește să vândă un apartament nu va merge să facă contract cu toate agențiile din oraș. Va alege una sau două, că pentru contract trebuie să se deplaseze fizic, să-și asume niște angajamente și să cheltuie bani. Dar se va putea înscrie, de acasă, din confortul propriului pat sau fotoliu, în cât mai multe site-uri de anunțuri. Astfel că la o agenție veți găsi doar unele oferte în timp ce pe un site general de anunțuri șansele să găsiți ce vă doriți sunt considerabil sporite. Mai mult, persoana X va căuta în primu rând să se înscrie în cel mai bun site de anunțuri pe tema.

Credeți că pe titirez sunt multe oferte? Site-ul este încă la început, oarecum. Sunt în perioada de promovare, încă nu sunt foarte cunoscuți. Dar prin comparație cu ce oferă restul, așteptați un an sau doi și mai vorbim după… 😉

Comments
  1. Cel mai incantant sunt de site-urile ce au un filtru de cautare foarte bun, care iti permit sa alegi in functie de crieteriu dorit, pret ,cartier, zona, nr de camere insa totusi parca nu toate site-urile au asta.
    Sunt curios daca imi puteti face o recomandare pentru un apartament in regim hotelier pentru 2-3 zile…
    Multumesc anticipat.

  2. Ethos

    Nu am cunoștință. Am auzit că s-ar găsi, nu știu dacă sunt trecute și pe site-uri de anunțuri, poate mai ușor aflați întrebând persoane cunoscute din zonă…

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: