Cazare de lux la Mamaia

Pe Blog Media puteți găsi cele mai ieftine două hoteluri de la Mamaia, conform Bookingexpert. În articolul de față o să vă prezint două hoteluri de 5 stele din aceeași stațiune. Dacă vreți să vă petreceți concediul în cele mai bune condiții, de la care nu doriți să faceți rabat, atunci cu siguranță că ofertele de mai jos o să vi se pară foarte interesante și atractive.

Mamaia

Grand Hotel Rex

Numele spune tot: grandios, chiar regal (rex = rege în limba latină). Hotelul este situat chiar în centrul stațiunii și este înconjurat de palmieri. Dușuri exterioare și interioare, sală de conferințe, apartamente cu camere mari (cele mai mari de pe litoral), servicii impecabile și confort sporit – iată câteva cuvinte care ar putea caracteriza acest hotel. Și care l-au făcut căutat chiar de turiștii din străinătate. Camere senior, junior, twin și matrimoniale; baldachine, șezlonguri și fotolii foarte frumos lucrate, ca de altfel întreaga arhitectură; restaurant cu meniuri selecte, terasă modernă și, din nou, împrejmuită de palmieri. Dacă banii nu sunt o problemă atunci merită să aruncați un ochi pe oferta lor.

Hotel Club California

Tot în Mamaia se află și Hotelul California, cu o amplasare excelentă, pe malul lacului Siutghiol, oferind o perspectivă panoramică asupra întregii zone și fiind, am putea spune, chiar în inima stațiunii. Două atuuri ies în evidență: este cel mai nou hotel de 5 stele din Mamaia și totodată cel mai avantajos din clasa lui. Este un hotel stilat, unde naturalețea și confortul oaspeților sunt pe primul loc. Dispune de trei baruri și de un restaurant care servește meniuri internaționale. Pune la dispoziția vizitatorilor salon de masaj și skyjet. Are piscină, terasă, mini-bar, parcare și evident că fiecare cameră dispune de telefon, televizor, internet iar plata se poate face cu cardul bancar.

Iar dacă aceste două oferte nu v-au convins, vă invităm să urmăriți și altele, consultând site-ul Bookingexpert de pe care le-am și preluat.

Lasă un răspuns