Ce se modifică la ProTV?

Postul de televiziune trece în perioada aceasta printr-o serie de schimbări. Schimbări și demisii, atât la nivel de conducere/manageriat cât și în rândurile unor vedete sau producători cunoscuți. Recent, ProTV a emis un comunicat de presă cu privire la strategiile de viitor proprii, comunicat preluat de Reporter Virtual.

pro-tv

Printre rânduri, se pot citi următoarele:

  1. Emisiunea Românii au talent nu se va regăsi în noua grilă de programe
  2. Se renunță și la Dansez pentru tine
  3. Vocea României va continua în formatul binecunoscut, contrar speculațiilor cum că va fi înlocuită de o competiție dedicată tinerelor talente muzicale, Kids Voice
  4. Ne vom lua însă la revedere de la Pavel Bartoș, Smiley și Loredana.

Totuși, de vreme ce debutul unui nou sezon din Românii au talent este așteptat abia în primăvară, iar comunicatul ProTV-ului ne prezintă grila de programe de toamnă, faptul că numele emisiunii nu apare poate să nu însemne nimic.

Deși, cum spunea un comentator de pe net, talentele noastre nu stau în țară. Sau poate au alte preocupări decât să participe la emisiuni de genul…

Tags:
Comments
  1. manageri noi, politica noua… e normal sa se schimbe structura…

  2. Maverick

    Da, dar i-au concediat în bloc pe vreo 20 din echipa de PR la modul: închis calculatoarele, aveți 30 minute să vă strângeți lucrurile și să părăsiți incinta, pentru că vă aflați pe o proprietate privată. Dacă nu vă ajung 30 de minute, vă trimitem noi lucrurile acasă ulterior. Fără acte, cu bodyguarzi. De ce?

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: