Există locuri de muncă la domiciliu?

Probabil am auzit cu toții de persoane care țin contabilitatea unor firme acasă. Dar nu asta ați căutat voi pe Google când ați intrat aici, nu-i așa? Pe voi vă interesează metode de a face bani pe internet. Ei bine, printre atâtea anunțuri false, cărți care după ce e cumpărați vă permit să obțineți zeci de mii de euro lunar și alte asemenea țepe, există și câteva metode legitime, prin care chiar se pot face bani dacă te ții de ele.

În primul rând, dacă vă place să scrieți, eu v-aș recomanda să vă deschideți un blog. Lăsând la o parte faptul că veți fi la curent cu noutățile, veți face schimburi de idei și vă veți forma prieteni virtuali noi, un blog care obține o anumită vechime și relevanță în Google, chiar unul fără pretenții, vă va deschide niște oportunități financiare imediat, prin publicarea așa-numitor advertoriale. Am scris despre asta în seria de articole Cum să faci bani cu blogul, nu mai insist.

Însă nu toată lumea are afinități de scriitor sau jurnalist. De fapt, ca să fiu sincer, geme netul de puștani care vor doar să dea un click, un like sau un share și gata, să le iasă banul. Ei nu au nici răbdarea și nici talentul necesar unei activități mai laborioase. Ei bine, contrar tuturor așteptărilor, am găsit un site util și pentru aceștia! Și când spun util, mă refer la ceva serios, nu la o vrăjeală.

Faceți cunoștință cu SimpleJobs, site-ul unde ajungeți dacă dați click pe imaginea de mai sus. Ce veți găsi acolo? O platformă unde diverși „angajatori” (îi putem numi cum dorim) postează diferite joburi pe care le doresc îndeplinite. Iar utilizatorii care și-au făcut cont acolo pot aplica la ele. Și da, puteți găsi inclusiv taskuri de genul dat like paginii de Facebook a unei companii sau sheruit pe rețelele sociale un articol.

Cum netul este plin de intreprinzători ce doresc să își creeze un magazin online de succes, un site cu trafic, un forum popular șamd, pot estima că vor fi joburi gârlă tot timpul. Bineînțeles, clickurile și like-urile sunt slab plătite, dar există și lucruri mai complexe, cum ar fi postarea unui advertorial, care sunt mai bine remunerate. Ceea ce ne readuce la sugestia inițială, de a vă deschide un blog. Sau, poate aveți o pasiune? Știți Photoshop, vă place grafica sau aveți un canal de YouTube cunoscut? Nu se știe niciodată când va avea nevoie cineva de serviciile voastre.

Bineînțeles, nu vă veți îmbogăți din astfel de activități. Dar niște bani de buzunar tot veți face. Poate chiar mai mult.

Lasă un răspuns