Ce echipament de trekking sa alegi?

Vremea insorita este un motiv bun de a iesi din casa si de a face putina miscare in aer liber. Drumetiile si sesiunile de trekking pentru a descoperi frumusetile naturii vor fi mereu o idee buna, mai ales in sezonul cald.

Pentru confortul si siguranta din timpul drumetiilor, ai nevoie de un echipament de trekking adecvat. Cateva accesorii de baza pentru plimbari lungi iti vor asigura strictul necesar pentru a te bucura la maxim de fiecare colt din natura.

trekking

1. Rucsacul de munte

Acesta este principalul echipament care este indispensabil in orice drumetie. Un rucsac special pentru munte difera de unul normal atat prin capacitatatea de incarcare oferita, cat si prin materialele din care este confectionat. Rucsacul de munte ofera posibilitatea de depozitare in siguranta a sacului de dormit si a unui izopren. Capacitatea mare de depozitare a echipamentului de drum il face accesoriul perfect pentru orice drumetie. Poate fi gasit incepand de la 10L pana la 50L, in functie de necesitati si de durata drumetiei.

2. Bete de trekking

Orice drumetie care presupune parcurgerea unor trasee mai dificile necesita bete de trekking, potrivite atat iarna cat si vara. Orice drumet trebuie sa fie pregatit de drum cu o pereche de bete trekking care te ajuta sa impui un ritm de mers, iar urcatul sau coboratul sa nu fie o povara. Asadar, stabilitatea si echilibrul vor fi asigurate de o pereche de bete de trekking care merita investitia iubitorilor de plimbari in natura. Betele telescopice sunt cele ideale pentru munte datorita celor 3 segmente din dotare care permit ajustarea in functie de fiecare utilizator.

3. Izopren

Izoprenele sunt necesare atat in camping pentru sacul de dormit, cat si in momentele in care te odihnesti pentru putin timp. In ceea ce priveste izopren pret, acesta difera in functie de grosimea care asigura izolarea termica si materialele sale. Un mare avantaj este sistemul de pliere care te ajuta la depozitarea sa in rucsac. Daca pleci in drumetii pentru una sau mai multe zile, consulta magazinul online SportAddict.ro pentru a vedea ofertele disponibile de izopren pret.

4. Vestimentatie si incaltaminte trekking

Echipamentul vestimentar trebuie sa fie cat mai comod in orice drumetie. In acest sezon, o pereche de pantaloni scurti si un tricou lejer vor fi tot ce ai nevoie pentru confortul tau. De asemenea, ai nevoie de ghete sau pantofi trekking care sunt alegerea perfecta pentru munte. Pot fi recunoscuti prin exteriorul impermeabil si materialele confortabile din interior care asigura stabilitate si durabilitate in timp.

Mult succes!

Lasă un răspuns