Jocuri de pierdut timpul

Ce să faci într-o zi ploioasă? Să cauți jocuri pe net. O să găsești de tot felul – de la cele complexe, de strategie, MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game), de genul Travian, până la jocurile simple pentru copii, dezvoltate în flash. Travian nu prea mai vreau să joc, că e prea fain și mă prinde. O să ziceți c-am o logică defectă, dar un joc de Travian, chiar și pe serverul de speed 3x, durează luni de zile. Mno, și am altceva mai bun de făcut decât să stau zi și noapte pe skype cu colegii din echipă, că fără echipă nici n-ai ce juca. Și trebuie să mai bagi și bani în el, pentru a obține itemuri și beneficii suplimentare, că altfel te fac ăștia varză. Așadar, varianta 2.

9 Dragoni

Jocuri – Jocuri.biz

Cum ziceam, jocuri flash. Ăsta de mai sus se numește 9 Dragoni și îl puteți juca dând click pe imagine, vă duce fix acolo. Sau intrați pe jocuri.biz și căutați la rubrica acțiune. Ideea lui e simplă, e un joc de tip arcadă: o să vină valuri de luptători spre tine (bărbați și femei) și tu trebuie să îi omori. Pentru arme, ai la început niște bile cu care tragi. Dacă ai nimerit pe cineva, l-ai răpus. Altfel, dacă ajunge la tine, te lovește cu sabia și-ți ia puțin din viață. De tras tragi cu spațiu, îți reîncarci arma cu săgeată sus.

După ce ai terminat un nivel, treci la nivelul următor cu viață full.

Uneori, adversarii au câte o sabie, câte o chestie care arată ca un fel de pachet sau alte itemuri. Dacă omori un astfel de adversar, obții o armă specifică, cu care poți trage mai multe bile simultan, poți lansa un fel de sabie-bumerang care se rotește și omoară mai mulți adversari etc. Din păcate armele ăstea au câte un singur foc. Le poți schimba cu săgeată jos.

În fine, a durat mai mult să scriu despre el decât să-l joc. E mișto, simplu și bun de pierdut vremea. Iar dacă sunteți de sex feminin și nu vă plac chestiile cu împușcături, puteți încerca o variantă pentru voi. 😆

PS: Am ajuns la nivelul 6, scor 4895.

Comments
  1. hey…buna…NU AM CE SPUNE DECAT….
    Va place FAVE NIGHT’S AT FREDDY’S(fnaf)?

  2. Maver

    Bre, n-am jucat.

  3. cine nu stie fnaf

  4. Maver

    eu

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: