Postare de luni dimineața

N-am știut ce titlu să-i dau articolului. Poate și pentru că e luni dimineața, tocmai a trecut weekendul. Un weekend în care am fost la un prieten, să-i plătesc niște ghete. Adică prietenul meu are un coleg de muncă, care le mai aduce ghete de firmă, din piele, la prețuri foarte mici. Numai că de data asta nu-i erau bune, și mi-a trimis mie o pereche s-o încerc. 60 de lei am dat pe ea. Și sâmbătă m-am dus să-i dau banii. E adevărat că-s cam de toamnă-iarnă, dar sunt foarte comode. Și apoi, omul cu scaun la cap își face vara sanie și iarna car, sau așa era o vorbă.

scaun directoral

Apropo de scaun: are prietenul meu unul ergonomic, directoral, cum s-o mai numi. Ca în imaginea de mai sus. Cel mai mult îmi place când merg la el scaunul ăla. Indiferent cine șade pe el, se ridică să-mi facă loc. 🙂 Și cam am de stat, că mă roagă să-i mai curăț calculatorul de viruși, de programe care îl încetinesc etc. Am avut și eu mai demult la birou un astfel de scaun, dar s-a rupt. După aia am avut unul fix, foarte nasol, mai ales că și ăla s-a rupt și apoi a fost sudat cam strâmb, ceea ce în timp poate cauza dureri de spate și coloană. Acum am unul ok, dar nu se compară cu cel din imagine.

Din păcate un scaun de tipul ăsta e și foarte scump. Prietenul meu l-a luat cu vreo 200 de lei, și asta acum câțiva ani. Și e imitație. Un scaun de piele veritabilă vă dați seama că te arde la portofel. De exemplu, pe site-ul cu scaune de birou de unde am preluat imaginea anterioară, prețul pentru așa ceva e în jur de 500-600 de lei. Dar bine, piele ecologică, bază cromată, cilindru pneumatic pentru ridicare și balans, calitate. Mno, ca în orice domeniu, dai un  ban dar știi că face. Nu m-am uitat exact cât au garanție.

Altfel, am aruncat un ochi peste site, și au tot felul de modele, pentru diverse uzuri: birou, bucătărie, bar etc, într-o sumedenie de culori și aspecte. Foarte mișto. Se pot comanda online dar au și un showroom în București, care poate fi vizitat de cei care locuiesc acolo, evident. Că eu n-am de gând să mă deplasez în capitală. Prefer în schimb să stau pe scaunul meu simplu și să scriu un articol despre cum mi-ar plăcea mie să șed cât mai comod, luni dimineața, după un weekend obositor…

Lasă un răspuns